Ivo en Fred gevallen over verlengde IRT

Alsof Maarten van Traa is herrezen uit het graf, waar Pauline Krikken nog met wat krokodillentranen in haar ogen nog een bloemetje legde, is de spil, Fred Teeven, in de IRT-affaire nu eindelijk opgestapt. Hij neemt de liegende en totaal incapabele IVO gelukkig met zich mee en, dan mag je je als burger meteen afvragen wie of wat we daarvoor terugkrijgen.
Ivo wist het al een tijdje geleden. Hij hoopte nog dat onze Mark hem weer ging bellen in 2017 maar, Ivo zal zijn tijd achter de geraniums moeten uitzitten. Wie wil Ivo Nu nog hebben.

Ivo had natuurlijk al nooit zijn positie als minister van Justitie mogen aannemen. Zijn vrouw is namelijk rechter en dat geeft al een vieze smaak voordat er nog maar iets gebeurd is.
De vraag is wie hem gaat opvolgen en wat we met onze Joris aan moeten want, die werd beschermd door onze eigen Ivo maar, die is uit de sferen van invloed ontheven. Het geheel wordt een politiek debacle want, wie wil er nu op dit moment überhaupt deze ministerspost bekleden? De nieuwe minister van justitie valt met zijn neus in een wespennest en moet meteen gaan liegen om nog iets van deze rechtsstaat overeind te houden. Ivo sprak dat aan het begin van zijn carrière nog tegen maar, een minister liegt weldegelijk en dat is Ivo iets teveel gebeurt.

Je blijft lachen om de tragikomedie in Den Haag maar eigenlijk zouden we er collectief om moeten huilen. Dat we als land zo zijn afgezakt, dat we dit soort lieden op dergelijke posten in onze samenleving, daar zouden we ons diep voor moeten schamen.

https://www.youtube.com/watch?v=TJCwvLhVqxA

5 gedachten over “Ivo en Fred gevallen over verlengde IRT

 • 10/03/2015 om 19:53
  Permalink

  Opstelten wordt gewoon vervangen door een volgende psychopaat. Dus wéér iemand zonder meededogen, die gemakkelijk liegt, anderen de schuld geeft van het eigen falen en voor het overige ‘s nachts prima slaapt.

  Beantwoorden
 • 10/03/2015 om 19:45
  Permalink

  Opstelten en Teeven zijn op de vlucht en overal op het internet knallen de champagnekurken!

  Toch maar twee extra eindjes touw bewaren. Voor als de revolutie komt!

  Beantwoorden
 • 10/03/2015 om 10:43
  Permalink

  Lyncs dit is een van die 100 vragen die vanmiddag gesteld zouden worden.
  maar ja nu komt Rutte vanmiddag dus zal wel weer verder gelogen worden.

  Beantwoorden
 • 09/03/2015 om 23:49
  Permalink

  Waarom was er in deze deal uitdrukkelijk vermeld dat eea geheimgehouden moest worden?Teeven had slechts toestemming voor een deal van, zover ik weet, voor 2 of 2,9 miljoen, maar zeker niet voor 4,7 miljoen. Zou Teeven er misschien zelf ook beter van geworden zijn? Het verbaast me dat ik deze overweging nog niet voorbij heb zien komen.

  Beantwoorden
 • 09/03/2015 om 22:18
  Permalink

  mhh het lijkt er op dat de VVD aan een collectieve politieke suïcide is begonnen..
  Het wordt schraaltjes met de eurofiel neoliberalen..Ze komen er slecht van af deze rit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De Nederlandse staat begint verdacht veel te lijken op de natte droom van Erich Honecker. Ze gaan je van dichtbij observeren en wat je zegt evalueren. Straks passen ze de…