Kinderlokker Frans Timmermans gaat de EU niet redden

Tja, Frans Timmermans. Wat kun je over die man nog zeggen zonder dat het hem belachelijk maakt? Der Franz gaat met de EU ten onder en die untergang kun je volgen op zijn Twitter-account. Der Franz heeft meer dan 100.000 volgers en hij krijgt nog alleen reacties vanuit Nederland als hij de Duitse kindertjes toespreekt. Timmermans probeert de Duitse jeugd voor het klimaat de straat op te praten met een retoriek die Duitsland al eerder in de problemen bracht. Je kunt niet meer ontkomen aan de talloze overeenkomsten tussen De Verengde Staten van Europa en das Dritte Reich van Hitler.

 

Frans Timmermans jankend bij de VN.

 

Het is straks vijf jaar geleden dat de carrière van Sociaal Democraat Timmermans Europese vleugels nam. Met zijn MH-17 verhaal bij de VN heeft hij zijn huidige positie verworven. Frans pleitte voor actie tegen die gemene Russen met een goed uitgevoerd stukje, waarin zelfs een afbeelding uit een video van een man met een beertje werd misbruikt. Voor het oog van de wereld werd de waarheid ernstig geweld aangedaan en de carrière van Frans Timmermans schoot door tot Europese hoogte. Het ging allemaal om Oekraïne, heel Oekraïne dus ook dat stuk dat zo rijk aan grondstoffen is.

 

Staatsgreep

We weten nu allemaal dat de EU samen met Amerikanen als Victoria Nuland, Joe Biden en Hillary Clinton Oekraïne hebben verscheurd. Zij hebben puppet Porosjenko naar voren geschoven als leider van een door hen georganiseerde staatsgreep. Waarom? Omdat president Viktor Janoekovytsj het associatieverdrag niet wilde tekenen. De EU heeft vervolgens het publiek via de media bespeeld met een met Euro’s afgeladen toekomst en de enige die dat in de weg stond was Janoekovytsj. Die moest dus weg en daar hebben Europarlementariërs van Baalen en Verhofstad aan de vooravond van het geweld hun steentje aan bijgedragen.

 

 

De coupe werd gepleegd, Janoekovytsj moest vluchten en Porosjenko werd de nieuwe premier. Het hele project zou soepel zijn verlopen als het oosten van Oekraïne zich had onderworpen aan Porosjenko. Het oosten scheidde zich echter af en juist daar zit het schaliegas waarvoor onder andere Shell de lease contracten al had getekend. De Krim werd tot Russische bodem verklaard en na een referendum bleken de inwoners van de Krim het daar unaniem mee eens. Het voormalige Oekraïne is door de EU verscheurd en dus moesten de Russen dat gedaan hebben.

 

MH-17

Oekraïne was geen NATO-lid en had ook geen EU lidmaatschap. Dus het land van Porosjenko moest zelf de opstand in het oosten neerslaan. Dat was snel bedacht, nog vlotter uitgesproken en met veel enthousiasme begon Porosjenko aan een burgeroorlog die hij niet kon winnen. Hij had hulp nodig van de EU of NATO en het liefst van allebei. Om die hulp te kunnen ontvangen moest de dynamiek in Oekraïne veranderen. Als een geschenk uit de hemel kwam MH-17 naar beneden vallen. 298 mensen kwamen om het leven waarvan 198 Nederlanders.

“DE RUSSEN HEBBEN HET GEDAAN”, schreeuwden de kranten een paar uur nadat het verschrikkelijke nieuws Nederland bereikte. Als de Russen het aantoonbaar hadden gedaan, dan was het aan de internationale gemeenschap om in te grijpen. Dan had Porosjenko met een hoop NATO geweld het oostelijke verzet kunnen neerslaan maar, van het verhaal van Frans Timmermans klopte weinig, zelfs zijn aanvankelijk overtuigende tranen maakten hem als snel tot de jammerlap waarvoor Nederland zich moest schamen.

Oekraïne was voor de EU heel erg belangrijk. Frans stond voor het oog van de wereld aan de kant van het globalisme waardoor hij al snel een positie beklom onder Jean Claude Juncker. Frans kroop omhoog dankzij het neergehaalde vliegtuig waarvoor Nederland in een nationale rouw verkeerde.
Straks zal blijken dat MH-17 grote gelijkenissen vertoont met de aanval van Polen op Duitsland in 1939 of, de aanval op 9/11 door 19 mannen met Stanley messen. Velen onder ons gebruiken voor dit soort aanvallen een term die besmeurd is geraakt door het eindeloze gebruik ervan.

 

Bedreigingen

MH-17 is oud nieuws. Waren het eerst de Russen die een bedreiging voor onze vrijheid vormden, dan is dat nu het klimaat. “Als de leugen groot genoeg is en je blijft dat herhalen, dan zullen mensen dat uiteindelijk als waarheid accepteren”, was een uitspraak van Hitlers minister van propaganda Joseph Goebbels. Om zoiets tegenwoordig met enig succes te kunnen doen moet je de media volledig in je macht hebben. Daarom zien we ‘vertrouwde’ publicaties continu hetzelfde mantra uitstoten en daarom blijven zaken zoals het daderschap rond MH-17 onopgelost. Om de geschiedenis irrelevant te maken zijn nieuwe bedreigingen uiterst welkom. Zo vervullen de klimaatwaanzin en de massamigratie ook een propaganda functie.

 

 

De club waarbij Frans Timmermans zich heeft aangesloten gelooft niet in vrede en harmonie. Dat roepen ze wel maar, tegelijkertijd veroorzaken zij overal chaos en hopen daar later een orde uit te scheppen die dan volledig naar hun hand moet staan. Timmermans is hier slechts een radertje in, zoals het gros van de politici. De westerse politiek wordt door globalisme geteisterd. Het is een plaag die zich na de tweede wereldoorlog steeds duidelijker is gaan manifesteren en sinds het ondertekenen van het verdrag van Lissabon weten we waar we mee te maken hebben als we over de EU praten. Daarna is het ook beslist niet beter geworden voor de Europese burger, behalve voor lieden als die jankende Frans Timmermans.

 

Het einde van de EU

We zitten in de eindfase van het bestaan van de EU. Het vierde rijk van machtige mensen loopt op een hoop. Frans Timmermans probeert het volk nog te mennen maar, hij heeft zijn geloofwaardigheid in 2014 al verspeeld. Voorzitter van de Europese commissie Jean Claude Juncker verschuilt zich in zijn wijnkelder, Angela Merkel vertrekt straks naar Zuid Amerika en voor Macron zullen de gele hesjes een soort Elba moeten vinden. Frans probeert het zinkende schip te redden door de Duitse kinderen te motiveren via Twitter. Echt veel pathetischer wordt het niet, al ligt het wel in de lijn der verwachting dat het altijd erger kan. Zelfs de ‘Franz Jugend’ laat het afweten en dat zegt genoeg over het bereik van Gauleiter Franz.

 

 

De uil van Minerva

Degene die hier goed garen bij gaat spinnen is Thierry Baudet met zijn FVD. De FVD heeft zich op de kaart gezet met het doen van harde uitspraken, die met de huidige groei dimmen om een groter publiek aan te spreken. Als iets een positieve wending aan deze wereld zal geven, dan is dat het schot hagel dat de uil van Minerva uit de lucht schiet. Gebeurt dat niet dan worden we straks weer als lemmingen richting de afgrond gestuurd, ondanks dat ook deze analogie een leugen is gebleken.

 

De EU is staat van ontbinding

Dus, het gaat heel goed in Europa en slecht met de EU. De EU is in een staat van ontbinding, al doen lieden als Frans Timmermans nog steeds alsof die EU zaligmakend is. Europa is klaar met de massamigratie, de klimaatwaanzin en zelfs het 5G netwerk gaat ernstige vertraging oplopen. We schijnen genoeg te hebben van wat de EU allemaal heeft gebracht en dat betekent dat een nieuwe renaissance voor de deur staat, als we alle aangeprate angst loslaten. Er zal een nieuwe munt gecreëerd moeten worden en de condities waaronder die gecreëerd gaat worden wordt alles bepalend voor de toekomst. In die toekomst zal men gewaarschuwd moeten worden voor lieden als Ome Frans. Mensen moeten leren wat vrijheid is en hoe ze die moeten bewaken. Franz is een sociaal democraat, een Europees Sociaal Democraat. Het derde rijk was van de Nationaal Sociaal Democraten, laat daar eens een lichtje over schijnen.

6 gedachten over “Kinderlokker Frans Timmermans gaat de EU niet redden

 • 09/04/2019 om 10:34
  Permalink

  Hun vanouds gebruik om opponenten in de racistische hoek te drukken lukt ze helaas niet meer, gezien al het bedroevende resultaat van deze partij/?
  Er moet meer doorstroom komen in deze vastgeroeste ´dronken´top?

  Beantwoorden
 • 08/04/2019 om 18:25
  Permalink

  Even een reactie op Joseph Goebbels, wat bijna niemand weet is dat hij een Nederlandse moeder had (een smitsdochter uit Waubach) en op het Jongenspensionaat in Bleierheide (Kerkrade, bij de Fransicaners) heeft gezeten.

  Beantwoorden
  • 08/04/2019 om 18:38
   Permalink

   Inderdaad Marco, dat wist ik niet en wat een ‘grappig’ detail.

   Bedankt voor de info.

   Beantwoorden
  • 12/04/2019 om 08:23
   Permalink

   Niet te geloven en slechts enkele minuten van de geboorteplaats van zijn opvolger Ome Franz vandaan!!!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het grote woord is er uit. Donald Trump heeft gesproken en daarmee officieel Bill Barr voor het Amerikaanse publiek de opdracht gegeven de coup op zijn presidentschap te onderzoeken. Er…