Pedojager Vervloesem heeft Claus op Video

Marcel Vervloesem is de bekendste pedojager van de Benelux en waarschijnlijk daarbuiten. Vervloesem heeft de hele Zandvoort-zaak blootgelegd en justitie heeft het weer begraven. De ontdekker van het bewijsmateriaal werd vervolgens zelf beschuldigd van het in bezit hebben van pedografisch materiaal na de overhandiging hiervan aan justitie en, dat geeft precies aan waar de rechtsstaat van gemaakt is.
Zo reageert de wet als je de macht met het bewijsmateriaal confronteert waaruit blijkt dat de macht niet deugt. Deze zaak houdt alles in de lucht zolang niet de ‘onderste steen boven komt’. De verkoop van Nederland is begrijpelijk geworden. We hoeven ons niet meer af te vragen waarom multinationals het binnen de democratie voor het zeggen hebben. We hoeven ons niet meer af te vragen waarom we dankzij de privatisering moeten toekijken hoe ouderen mishandeld worden. Je mag in dit land alles zeggen zolang je maar blijft consumeren.

We hebben vorige week 3 artikelen gepubliceerd naar aanleiding van de zogenaamde pedoverhoren. Als uit die verhoren iets is gebleken, dan is het dat de Nederlandse regering en overheid vuistdiep in de pedofilie zit. Dat is in die artikelen het onderwerp, omdat Nederland door een pedofielencultuur wordt bestuurd en omdat dit ernstige gevolgen heeft voor het beleid dat door deze chantabele figuren geïmplementeerd wordt.
Dat is wat de zaak Demmink vele malen belangrijker maakt dan die van een foute badmeester. Dat heeft ook in de zaak Robbert M. veel onbeantwoorde vragen achtergelaten. Hoe je het ook wendt of keert, je wordt geregeerd door pedofielen en, als je je nog steeds afvraagt waarom dat zo weinig in het nieuws komt, dan ligt daarin ook meteen je antwoord. Iedereen weet ervan en niemand zegt wat. Dat maakt het niet onecht. De mensen die zwijgen zijn betrokken, wel of zonder daderschap. Iedereen die hier bij betrokken is, ook een Peter R. de Vries die bij hoog en laag blijft beweren dat er niets met Demmink aan de hand is, liegt dat hij barst. Als je hierover liegt ben je medeplichtig en ook de medeplichtigen dienen dus als een gevaar voor een democratie beschouwd te worden.

Misbruik mark bea2                    1590s.jpg

Justitia - Justice

Je hoeft je niet meer af te vragen hoe Nederland zijn soevereiniteit zo makkelijk heeft weggegeven aan Brussel. Het belang van het land is bij het maken van beleid ondergeschikt geraakt aan de belangen van lieden die allemaal chantabel zijn. De Nederlandse regenten weten hier alles van en zwijgen om de democratische illusie hoog te houden. De vraag die overblijft is simpel: “Wanneer laten we de democratische illusie los om te kunnen begrijpen wat hier gaande is?”
Er bestaat geen twijfel meer over de aanwezigheid van pedofiele netwerken. Er is bewijsmateriaal ergens in het beheer van de werkgroep Morkhoven die de realiteit van de gemiddelde Nederlandse burger drastisch zal veranderen. Het is slechts een kwestie van tijd en, laat je niet meer afleiden door het nieuws in de krant of op tv. Het betrouwbare nieuws komt bij via het scherm waarnaar je nu zit te kijken.

Bekijk meer video’s van JDTV. Bekijk de video’s van WeAreChangeRotterdam. Oordeel zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Faalt het Nederlandse rechtssysteem in de zaak die Bart van Well de staat heeft aangepannen of, is slechts de illusie van een aanwezigheid hiervan in scherven? Het was al vreemd…