Tirannie, de nieuwe Democratie

Je leeft niet in een democratie. Heel vervelend die illusie te moeten doorbreken maar, je hebt in dit land helemaal niets te zeggen en de rechter mag nieuwe regelgeving en verdragen niet toetsen aan de grondwet via artikel 120. Met andere woorden, er kan allerhande wetgeving worden geschreven en dat hoeft geeneens redelijk te zijn. De wetgever kan jou bij wet zelfs verplichten een Burka te dragen en dat kun je gehoorzamen of daar de consequenties van aanvaarden.

Dus, je was al overgeleverd aan de macht. Leg mij uit wat democratie ook alweer is. Hebben we hier met z’n allen voor gekozen? Nee toch? We zijn er stilletjes ingeluisd met wetgeving die ons is ontgaan. De democratie is definitief gekaapt en de grondwet doet eigenlijk niet meer ter zake. Is er een politieke partij geweest die je hierop geattendeerd heeft? Nee. Wat zegt dat over de partijen waarop je kunt stemmen?

Nu is er nog een vervelend stukje wetgeving, artikel 3:61. Daarmee geef je je volmacht weg op het moment dat je zwijgt. Nu gaan er geluiden op dat de kiesraad dit stukje wetgeving hanteert op het moment dat jij niet je stem uitbrengt. Ik heb dit per e-mail bij de kiesraad nagevraagd en, als de kiesraad mijn vraag beantwoordt, dan kun je dat antwoord hier lezen.

Mocht de kiesraad deze tactieken gebruiken, dan zal ik iedereen oproepen de voorzitters van de kiesraad per uur te factureren voor de diensten die wij de kiesraad gaan verlenen, door middel van het verspreiden van deze nog onbekende noviteit. Uiteraard gaan we er vanuit dat als zij niet reageren dat zij akkoord gaan met de gestelde condities. Je uurloon mag je zelf bedenken en ons werk loopt tot op de dag van de aankomende verkiezingen.

Kijken we dan naar de verdere toestand binnen en van de EU, dan stemt dat niet tot vrolijkheid. Ook de EU maakt allerhande wet en regelgeving. Dat doet de EU-commissie. Dat is het machtigste orgaan binnen de EU, je weet wel die jongens en meisjes die NIET gekozen worden. Dan kiezen wij allerlei Euro-parlementariërs en die mogen van alles vinden wat ter kennisgeving wordt aangenomen. Je hebt dus in de EU het beperkte recht tot het leveren van commentaar op de handel en wandel. Dat is niets anders als een beetje zeiken tegen de muur, althans het resultaat is hetzelfde.

Nu zijn er steeds meer mensen tegen die EU. Het gaat te ver, het kost teveel en de lieden die dat bolwerk bestieren verrijken zich met onze centen. Ook daar heeft de EU dikke vette bout aan en, als je daartegen in opstand komt is er nu een leger, waarvan beloofd is dat het er nooit zou komen, om jou met geweld te dwingen je grote muil te houden. De hele zaak is zelfs zo krampachtig geworden dat het dragen van een geel hesje verboden is tenzij je naast een kapotte auto staat. Hoe wordt dat als we besluiten fluoriserend gele kleding te dragen, zonder dat dit de bekende hesjes zijn? Zullen ze de kleur verbieden en, zullen ze dan ook gele burka’s durven te verbieden?

Je voelt al aan dat de liegende staat zichzelf tegenkomt en, al dat onredelijke gedrag forceert het geweld van diezelfde partij. De staat laat haar ware gezicht zien, een politie ambtenaar mag jou het ziekenhuis in slaan en als jij je daartegen verdedigt ben je strafbaar. Jou wordt dus geen keuze gelaten, je moet het allemaal maar slikken en vooral je bek houden. Dus, laten we dat gelul over democratie maar vergeten. Je leeft in een land en EU dat zich manifesteert met de complete tirannie van regelgeving en waartegen jij niet kunt protesteren zonder aan het geweld van diezelfde staat bloot te staan.

Nu zijn er drie opties; je knikt instemmend, je vindt dit complete onzin of je wordt bang. De eerste en de laatste optie zijn niet onterecht. We gaan namelijk barre tijden tegemoet. De influx van mensen die op andere continenten wonen gaat vrolijk verder terwijl we zelf een groeiend aantal dakloze Nederlanders hebben die hopelijk de winter overleven.

Aan het eind van dit jaar zullen we tal van AOW-ers zien die met dekens om bij mekaar kruipen om warm te blijven. Ze gaan namelijk gewoon van het gas-net worden afgesloten omdat alleen een AOW-tje nooit meer genoeg is om de rekening te kunnen betalen. We zullen dat allemaal heel erg vinden maar, gelukkig gaat het gros van het land dit dan nog niet aan. We zullen pas gaan protesteren als we zelf door de staat en het bedrijfsleven onder de voet worden gelopen. Dat is helaas de praktijk.

Ondertussen kun je ook niet meer je stem laten horen zonder gearresteerd te worden of gewoon ordinair in het ziekenhuis gemept te worden. In Parijs is het nog erger, daar zijn ze begonnen om met scherp te schieten. Het ziet er dus allemaal niet zo best uit. Het uiten van je mening wordt nu per definitie met geweld onderdrukt tenzij je daar niet fysiek gehoor aangeeft.
Dan hebben we nog de gele hesjes beweging waarover bepaalde mensen een leiderschap proberen te claimen terwijl ze zich profileren als de leiders van een groep die geen leiders wil. Deze Orwelliaanse ‘Double Speak’ is van hetzelfde kaliber als dat van je overheid, houd dat in de gaten.

Als de ‘gewillige’ landen zoals Nederland zich uiteindelijk volledig aan de EU onderworpen hebben, dan zijn landen als Hongarije aan de beurt en zal die Orban door het Europese leger verwijderd worden. Uiteindelijk zal een muur ons moeten tegenhouden om niet richting Rusland te vluchten en, dat geeft precies aan waarin we onder EU bewind gaan belanden.
Het grappige is dat de geschiedenis zich moet herhalen. De Britten weten zich hopelijk succesvol te onttrekken aan dit EU geweld middels de BREXIT. De VS wordt momenteel van het globalisme bevrijd en de Russen zitten met jeukende handen te wachten om dan wederom een eind aan deze flauwekul te maken.

Europa zal gezuiverd moeten worden van het globalisme en, dat kan niet meer op een politieke manier. We hebben lang genoeg de tijd gehad om het globalisme te herkennen voor wat het is maar, iedereen was zo onder de indruk van de film van Al Gore dat ze voor een planeet stemden waar nu de globalisten hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor de massale bomenkap.

Straks krijg je 5G op je dak en, dan gaat je broodrooster de staat vertellen dat jij tegen je vrouw zei dat nog wat munitie hebt gevonden voor die Mauser van Opa. Vervolgens wordt je meteen uit de roulatie gehaald en zien we je nooit meer terug. Ik wel, ik zie je dan op de binnenplaats van een gevangenis omdat ik een grote mond tegen de staat had.

De enige hoop voor EU bewoners is interventie van buiten, niet anders als in de tweede wereldoorlog. Daarvoor moet eerst de Amerikaanse Deep State worden opgeruimd en ook Rusland kent nog soortgelijke problemen. Overal waar een vorm van democratie heerst is het gevaar van infiltratie van belangen van lieden die de macht over de gehele aarde willen. Het grootste gevaar is de borstklopperij over democratie terwijl de betreffende democratie nog alleen die schijn heeft. Dat hebben we gedaan en, dat doen we nog maar, we stevenen af op iets dat op Noord Korea lijkt. We kunnen dat niet meer tegenhouden zonder het geweld van de staat uit te dagen. We zijn in oorlog en misschien zijn er nog onderdelen binnen het Nederlandse leger die begrijpen waaraan we staan blootgesteld. Misschien zijn er patriottische Nederlanders die een coupe durven te plegen. Op dit moment juich ik een Nederland onder leiding van het leger toe, ondanks dat ik de gevaren daarvan onderken.

Hoe lang gaat deze situatie nog duren? Dat hangt allemaal af van de meters die men maakt in Amerika. Europa is de bakermat van de westerse civilisatie. Het is een cultuur die beschermd dient te worden en waarschijnlijk wordt dat door de VS ingezien. Het globalisme mag sowieso niet overleven omdat het niet kan bestaan tussen soevereine landen.

Het globalisme heeft sinds de tweede wereldoorlog de armoede op de wereld verergerd en, die arme mensen worden nu hierheen gesluisd. Die mensen zullen het globalisme omarmen. Zij gaan erop vooruit en, zonder afgunst, is het slechts een kwestie van tijd voordat ook zij die laars in hun nek gaan voelen. We gunnen iedereen in deze wereld het beste en, om dat te bereiken moeten we eerst af van het bankensysteem zoals we dat nu kennen.

Dit gevecht is tegen de bank en de mensen die daarachter zitten. Dat was in WOI en WOII zo, dat is sindsdien niet verandert. De mensen die Hitler nog steeds als de grote slechterik van WOII zien vergeten welke krachten hem gesteund hebben. Hitler had nooit zonder geld vanuit het buitenland de Duitse oorlogsmachine opgang kunnen brengen. Bedenk goed wat er na de tweede wereldoorlog is besloten. Israel is gesticht en de EU is opgetuigd onder het argument dat we nooit meer ruzie met mekaar moesten maken. Die oorlog is gefinancierd. Het waren geen volkeren die ruzie hadden, het was allemaal een kwestie van geld. De Duitsers werden na WOI volledig afgeknepen, daaruit is Hitler ontsproten. Toen hij eenmaal succes en politieke macht kreeg kwam het geld terug in Duitsland en was Hitler de held. De rest is geschiedenis. Wat heeft de Holocaust met de publieke opinie gedaan? Wie hield de boten met vluchtende Joden tegen? Waarom?

Het is de hoogste tijd dat we gaan inzien waarin we beland zijn. Tijdens WOII sprak men harde taal vooral tegen Joden, nu spreekt men met lieve woorden over minderheden terwijl de wet ons steeds meer beperkt. Het systeem is hetzelfde en de uiting ervan is anders. De wet is volledig flexibel gemaakt en de grondwet telt hierin niet meer. Je protesten worden met geweld de kop ingeslagen en jouw mening telt allang niet meer. Ik heb geen concrete oplossingen voor je maar, ik roep je op tot administratief verweer. Procedeer die leugenachtige staat kapot op zaken die jij kunt winnen als jij je in de staat verdiept. Voor wat informatie daarover ga ik je doorsturen naar de Nationale Bond tegen Overheidszaken. Sluit je aan, geef je like en doe iets.

Hoe langer we dit rekken hoe beter dit voor ons is. Wees publiek, je privacy is toch al naar de kloten. Dit is het gevecht van je leven en je kunt daaraan maar beter deelnemen.

De Loyalist website gaat straks weer actief in de lucht, zorg dat je ons weet te vinden want, straks zie je ons van FB verdwijnen. Dit stuk is volledig uit pissigheid tot stand gekomen dus, type, stijl en spelfouten zijn het vermelden waard.

https://www.denederlandsegrondwet.nl/…/artikel_120_constitu…

https://www.facebook.com/NBO.NL/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Veel mensen zullen weinig hebben met de naam Roger Stone. In het kort is Stone een politiek beest dat zich achter de schermen beweegt. Niet alleen dat maar, Roger Stone…