Verkocht als een goedkope hoer op de slavenmarkt

Mark Rutte heeft ons verkocht als een goedkope hoer op de slavenmarkt. Onze mening is absoluut niet interessant en de prijs die hij kon krijgen was van geen enkel belang. We hebben gestemd en zijn verkocht tegen onze wensen in. Daarmee is de belangrijkste reden om op 6 april NEE te stemmen, precies zoals verwacht door onze eigen Mark gegeven. De verwachting was echter niet dat het voorbeeld van de totale schoffering van de wil van het Nederlandse volk zo sterk zou zijn. Is het associatieverdrag als een ordinair handelsverdragje gepresenteerd en, dat dit verdragje enkele wijzigingen zou ondergaan en toch doorgang zou vinden was al duidelijk. Onze inspraak was al een wassen neus maar, dat men nu alvast het visumvrij reizen voor Oekraïners gewoon weggeeft, overstijgt je stoutste dromen.
De democratie bestaat dus niet. Als daar nog iets van over was geweest, dan was er een open overleg geweest in een landelijke discussie met de burger. Het is niet dat de politiek niet weet wat er speelt bij de Nederlandse burger maar, zij zitten daar niet voor de Nederlander maar voor het grote corporatistische goed dat een Europese regering in haar toekomstbeeld heeft. De burger telt niet maar, moet nieuw beleid blijven slikken ongeacht of dit beleid zijn ellende vergroot of niet.

Dat moest het referendum duidelijk maken en precies dat heeft het gedaan. Overal in Europa gaan al burgers de straat op want, overal valt men ten prooi aan een soortgelijk beleid. De Europese burger is het zat en ziet dat Europese democratieën verdampt zijn onder de druk van het Brusselse beleid. Er is niets democratisch aan de opgelegde wil van Brussel en, als we dit laten gebeuren zal het niet minder worden. We hebben ze in het verleden één vinger gegeven en nu grijpen ze de hand en zullen aan die hand blijven trekken totdat ze ook de rest aan boord hebben.
De domheid waarmee die gepaard gaat is echter stuitend. Rutte heeft zich volledig bloot gegeven en de absolute minachting voor zijn achterban laten zien. Het visumvrij reizen zal ook niet hoog op de verlanglijst van VVD-stemmers hebben gestaan. Werden er niet al genoeg Mercedessen, Audi’s en BMW’s gedemonteerd om in onderdelen de grens over te gaan naar oost Europa, krijgen we nu een golf van mensen die geen rooie cent te makken hebben op bezoek om te kijken wat er nog te halen valt. Dan blijkt dus zelfs de aanhang van de VVD plotseling door hun eigen Mark als prooi en relatiegeschenk aan Porosjenko te zijn overhandigd.

Dit heeft niets met die zogenaamd lucratieve handel met oost Oekraïne te maken. Er zal een golf van diefstal en berovingen plaatsvinden omdat Mark de deur in opdracht van de EU heeft opengegooid. Omdat Oekraïne ook nog eens in een burgeroorlog verkeert, zullen er genoeg vuurwapens de grens over komen. Dat dit geen onderdeel van de zo enorm gepropageerde veiligheid kan zijn zal iedereen op zijn klompen aanvoelen en daarmee resteert de vraag wie met deze grootgevige geste nu eigenlijk wordt gediend.
Die vraag is vlot te beantwoorden, dat is de EU en de EU alleen. We zullen in de nabije toekomst met een enorme stroom mensen te maken krijgen die hier niet wonen en toch zijn. Ze zullen verstoken zijn van middelen om hier te kunnen overleven en dat gaat een nieuwe crisis opleveren. Niet alleen mensen uit Oekraïne kunnen hier straks gaan en staan waar ze maar willen maar, we krijgen ook nog met de grote optocht uit Turkije te maken. Daar worden gevluchte mensen nu opgestapeld in kampen tot ze over de grens kunnen worden vrijgelaten met een vers Turks paspoort. We gaan overspoeld worden met mensen die hier iets komen zoeken dat we ze waarschijnlijk niet kunnen geven en, dat gaat verstrekkende gevolgen hebben.

Het zal deze democratische crisis naar de achtergrond doen verdwijnen en daarom zal de EU vrolijk haar gang blijven gaan. Mark en zijn vriendjes zullen hier achter de ruggen van ME-ers wat rotte eieren moeten ontwijken en zo zal onze aandacht niet meer op de EU gericht zijn en zal het al uitgestippelde beleid rustig zijn pad blijven volgen tot we weer tegen die EU aanlopen.
Uiteindelijk zal de situatie in Oekraïne steeds schrijnender worden. De mensen in oost Oekraïne zullen straks hard moeten vechten om hun grond te behouden en, als de NAVO daar een eind aan maakt, zullen de ogen op Rusland gericht worden. Het gaat niet ophouden zolang de EU nog bestaat en de enige manier om de EU te ontmantelen is door er nu afscheid van te nemen.
We hebben geprobeerd ons op een democratische wijze te verzetten tegen de opgelegde wil van dit stel psychopaten. Ze zijn echter niet aan te spreken want, we worden compleet genegeerd en, dat zijn de ingrediënten waar menig burgeroorlog van gemaakt is.

We zitten als land in een enorme crisis en hoe langer we wachten hoe meer die crisis zal toenemen. Er is nog maar één weg en dat is terug. We moeten uit de EU stappen ongeacht wat het kost want, de kosten worden alleen maar hoger. Voor Nigel Farage is dit het ideale scenario. De Britse droom is waar geworden, de EU laat precies dat zien wat alle vermoedens bevestigt. De EU is een ondemocratisch monster waarin de Europese burger helemaal niets te vertellen heeft. Een orgaan dat zich bedruipt met belastinggelden en daarmee de democratie de nek voorgoed wil omdraaien.
Op 23 juni wordt het Britse referendum gehouden over de toekomst van hun EU-lidmaatschap. Deze zet zal een Brits NEE versterken en als er één schaap over de dam is, dan is het voor de rest makkelijker dat voorbeeld te volgen. Verpats je Euro’s voor goud want, er komen barre tijden aan.

Op petities.nl kun je laten weten of je een referendum zou willen over het EU lidmaatschap van de Nederland. Ongeacht of daaraan gehoor wordt gegeven is het zeker de moeite waard om te leren of het verlaten van de EU bij de Nederlandse burger draagvlak vindt. Teken het Nexit referendum voor de aanvraag ervan, ruim 20.000 mensen zijn je al voor gegaan.

Eén gedachte over “Verkocht als een goedkope hoer op de slavenmarkt

  • 20/06/2020 om 11:55
    Permalink

    Ik vind dit erg voor mensen die dat niet willen ik bv wil dit graag wat info over het verkopen sex slavin mij zelf

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het was John F. Kennedy die de pers op haar verantwoordelijkheden wees. “De pers heeft de taak het publiek te informeren en te alarmeren over zaken die misgaan. Alleen als…