Begint vandaag de derde wereldoorlog in Kiev?

Op dit moment is deze bijna live-video de realiteit in Donetsk. Burgers worden beschoten door het leger van de macht in Kiev, die door een staatsgreep aan de macht is gekomen. De EU, onze EU, steunt dit gedrag van de regering in Kiev met veel geld. Dit is geld dat door de Europese belastingbetaler is opgehoest.
Het begon allemaal met een door de EU gesponsorde staatsgreep ergens in februari 2014. Met buitenproportioneel geweld is vanaf dat moment de burger in Oekraïne angst ingeboezemd. De Russen hebben daarop geweldloos de Krim bezet, en de nieuwe regering van Kiev had het nakijken. Het oosten van de Oekraïne wilde zich liever bij de Russen aansluiten dan bij de EU in Kiev waarop de Russen een referendum voorstelden. De resultaten van dat referendum gaven blijk van de wil van het oosten van de Oekraïne. Een wil die Kiev, naar goed Europees gebruik, na het referendum niet accepteerde.
Het oosten heeft zich toch proberen af te scheiden, buiten de wil van Kiev om. Het leger van Kiev is naar het oosten getrokken en heeft daar weerstand gevonden van een leger van separatisten.Dit zijn mensen die voor de politieke afscheiding van het oosten van Oekraine zijn ten opzichte van de regering van Kiev, een regering die met behulp van een coupe aan de macht is gekomen.

De separatisten hadden niet de steun van de EU maar konden rekenen op die van de Russen. Met de materiële hulp van de Russen hebben de separatisten stand weten te houden tegen het leger van Kiev, waarop Kiev heeft geprobeerd de separatisten te demoraliseren door het bestoken van burgerdoelen. Dit alles heeft niet gewerkt, de separatisten hebben stand gehouden ondanks al het leed, de vernietiging en moord op eigen volk kon Kiev die strijd niet winnen.
Vervolgens is MH-17 neergeschoten. De separatisten werden neergezet als de boosdoener maar, de bewijzen ondanks, geheimhoudingsverdragen, Russische radarbeelden, logica en het uitblijven satellietbeelden uit de VS, stapelen zich op richting de regering van Kiev. Niet dat dit enig verschil maakte met wat de media heeft gerapporteerd. Toen de bewijzen te hard werden, zoals de naam van de piloot die MH-17 heeft neergeschoten, werd het snel stiller rond MH-17. Niemand spreekt er nog over, behalve over de algemene tragedie van de verloren levens van complete families maar, niet meer over de schuldvraag. De schuldvraag is ‘de onderste steen van Mark Rutte’ en die ligt in een geheimhoudingsverdrag met Kiev diep begraven.

Vandaag is Kiev een offensief in de stad Donetsk begonnen in het oosten van Oekraïne waarvan hoofdzakelijk burgers het slachtoffer gaan worden. De bijna live-video laat mensen zien die moeten rennen voor hun leven en eigenlijk geeneens veilig in hun eigen huizen zijn. Het is winter en in Oekraïne een stuk kouder dan hier. Huizen worden nu kapot geschoten en zonder dak boven je hoofd kun je in die omstandigheden niet overleven. Deze burgeroorlog is een misdaad tegen de mensheid en mogelijk gemaakt met het geld waarvoor ook wij gewerkt hebben. De slachtoffers die zullen vallen zijn burgers die zich niet wilden aansluiten bij een regering die tot dit soort wreedheden in staat is. De Russen waren al een paar dagen geleden nerveus over de verhoogde activiteit van het leger van Kiev langs de grens en dit is pas het begin van een offensief dat met gemak kan leiden tot een derde wereld oorlog.
Als de Russen niet ingrijpen vindt er waarschijnlijk een genocide plaats, grijpen ze wel in dan zal Oekraïne de eerste brandhaard zijn in een enorme oorlog die de wereld voor goed gaat veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
DEN HAAG - Een groot deel van de Nederlandse bevolking van 15 jaar en ouder heeft vertrouwen in elkaar, in de politiek, in de politie en in het rechtsstelsel. Dat blijkt…