De COUNTER PUNCH van Trump

Het grote woord is er uit. Donald Trump heeft gesproken en daarmee officieel Bill Barr voor het Amerikaanse publiek de opdracht gegeven de coup op zijn presidentschap te onderzoeken. Er is geen weg terug en “Draining The Swamp” is nu een officiële missie geworden. Koppen gaan rollen, geheimen zullen geopenbaard worden en dat kan leiden tot archeologische opgravingen in de als geheim geclassificeerde geschiedenis. Waar is dit verhaal begonnen? Trump zegt dat dit begon vanaf het moment dat hij de trap afkwam. Dat refereert naar zijn aankondiging deel te nemen aan de presidentsverkiezingen in 2015.

 

 

Michael Flynn

Het verhaal gaat dat hij door patriottische militairen is gevraagd, die Trump’s deelname als enige optie nog wilden bekijken voordat ze een militaire coupe zouden plegen. Eén van de hoofdrolspelers was General Michael Flynn. Flynn heeft aan het eind van zijn militaire carrière aan het hoofd van de geheime dienst van het ministerie van defensie gestaan. In 2014 werd hij door Obama ontslagen, nadat hij bij Aljazeera aangaf dat de Obama regering ISIS gecreëerd heeft. Er zijn tal van hooggeplaatste militairen die met lede ogen hebben aangezien hoe de VS haar eigen constitutie schaadde. De uitspraken van Flynn hadden een duidelijk doel en onderdeel daarvan was dat Flynn ontslagen zou worden.

 

 

DARPA,  LifeLog —> Facebook —> HAMR

In tegenstelling tot wat Trump doet geloven begon dit hele verhaal eigenlijk in 2004. Op 4 februari 2004 stierf het DARPA project LifeLog en werd Facebook op diezelfde dag geboren. Facebook is een spionage app met een social media dekmantel. In de Facebook software zit een niet te detecteren malware waarmee de CIA de data, uit ieder apparaat waarop deze software ooit is geïnstalleerd, kan downloaden. Dat is de basis voor het geheime en illegale project HAMR geworden. Belangrijkste spelers binnen dit project zijn Barak Hussein Obama, John Brennan, James Clapper en James Comey.

Alle vijanden van Obama werden via HAMR bespioneerd. Trump werd zeker na het gedoe omtrent het geboortecertificaat van Obama constant gevolgd door HAMR. Donald Trump was niet de enige die met dit systeem bespioneerd werd. Volgens klokkenluider Dennis Montgomery is de data van miljoenen Amerikanen door dit systeem gelogd.

 

James Comey

James Comey werd in december 2003 onderminister van justitie onder George W Bush. Dat heeft hij twee jaar gedaan en heeft toen de wonderlijke overstap naar Lockheed Martin gemaakt. Van augustus 2005 tot ergens in 2010 heeft Comey als senior vice president and general counsel bij Lockheed Martin gewerkt. In die periode heeft het project HAMR gestalte gekregen op een supercomputer van Lockheed Martin onder supervisie van Comey. In die periode was Robert Mueller de directeur van de FBI. Mueller heeft zelfs op verzoek van Obama de officiële ambtstermijn van 10 jaar overschreden en is opgevolgd door James Comey.

De komende jaren gaat het grote publiek leren hoe de Deep State functioneert. We zullen wereldwijd leren waarom die zogenaamde baantjes-caroussel binnen overheden hiervoor zo belangrijk is.

Het bovenstaande is slechts een summiere beschrijving van wat er in de basis is gebeurd. We weten dat Obama ditzelfde systeem heeft ingezet om Angela Merkel mee te bespioneren. Dat is indertijd een rel geweest die heel snel uit het nieuws verdween. We gaan een toekomst in die zal blootleggen hoe de geschiedenis gemanipuleerd is tot het punt waar we nu zijn aangekomen. Dit nieuws zal langzaam gaan en vol met herhaling zitten om diepgelovige statisten te herprogrammeren. Dus, minimaal de komende 6 jaar gaan we geconfronteerd worden met zaken die een hoop lezers van Loyalist al begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Het Mueller rapport is bijna volledig gepubliceerd en de uitkomst was schokkend voor de anti Trump wereld. Trump heeft geen politieke banden met Rusland en hij heeft niet de rechtsgang…