De Deep State verdrinkt Michael Cohen in ‘The Swamp’

Michael Cohen, de voormalige advocaat van Donald Trump, is een belangrijke pion geworden in the last stand van de Deep State tegen Trump. Michael Cohen is door het congres gevraagd te getuigen tegen de president van de Verenigde Staten. Cohen is al veroordeeld voor het liegen tegen datzelfde congres maar, dat schijnt totaal onbelangrijk te zijn in een laatste poging nog wat belangrijke sound bites uit de man te persen.

Barr versus Mueller

Dit alles is het laatste voortvloeisel uit het zogenaamde onderzoek van Robert Mueller. Kersverse AG William Barr heeft Mueller aangegeven zijn onderzoek nu wel te kunnen beëindigen. Mueller’s onderzoek is ontstaan onder de titel Russia Collusion. Mueller heeft helemaal niets gevonden behalve wat scheve schaatsen die in het verleden zijn gereden door mensen die betrokken waren bij de campagne in 2016. Er is niets dat Trump verbindt aan de belangen van Rusland en de laatste strohalm zijn de besprekingen die hebben plaatsgevonden over een Trump Tower in St Petersburg.

 

 

Twee jaar heeft Mueller de tijd gehad iets te vinden en er is helemaal niets gevonden dat aan Trump blijft kleven. Trump kan van geen enkele vorm van corruptie beschuldigd worden en dat is de Deep State een doorn in het oog. Waar kan het in de anti-Trump campagne nog over gaan? Waar het wel over moet gaan is de corrupte deals die met Rusland gemaakt zijn over het illegaal geëxporteerde uranium. Dat is slechts één van die punten die om een diepgaand onderzoek schreeuwen. Verder is er nog steeds de kwestie van de Clinton e-mail server en alles wat daaraan hangt. De ‘gehackte’ DNC-server waarvan Julian Assange de ontvanger en verspreider van nog steeds onbesproken informatie is. De moord op Seth Rich die daarmee verbonden lijkt en natuurlijk de Clinton Foundation die illegaal miljarden van de belasting aftrekbaar heeft gemaakt met een niet bestaande illegale stichting.

 

Lanny Davis

De soundbites van Michael Cohen moeten Donald Trump in diskrediet brengen en hem vertragen met de de-classificatie van documenten die duidelijk maken dat de vorige administratie met criminele intentie gehandeld heeft om hem te stoppen in zijn verkiezingscampagne. We hebben tal van verzonnen en opgepompte schandalen gezien en Cohen wordt verhoord om die geluiden nog een laatste leven in te blazen. Voor het verhoor heeft Cohen zelfs nog hetgeen dat in het congressionele onderzoek besproken ging worden met Adam Schiff doorgenomen, een feit dat het gehele verhoor tot een lachertje maakt. Cohen heeft als raadsman Lanny Davis. Een Clinton Loyalist die nu zonder kosten zijn diensten aan Cohen aanbiedt. Dit hele verhoor blijkt uit de koker van Davis te komen, hetgeen de nog steeds heersende invloed van de Clintons volledig duidelijk maakt.

 

 

Laura Cohen

Dus waarom laat Cohen zich hiervoor lenen? Michael Cohen is tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld voor liegen en een variatie aan fraude. Hij gaat zijn straf krijgen dus vanwaar deze plotselinge behoefte aan ‘openheid’? Tijdens de verhoren is gebleken dat Laura Cohen (zijn vrouw), de financiën beheert. Cohen heeft middels fraude banken kunnen overtuigen hem een slordige 20 miljoen aan leningen te verstrekken. Daar staat in totaal meer dan 30 jaar gevangenisstraf op en, Mueller heeft gedreigd daarvoor zijn vrouw aansprakelijk te maken. Cohen is dus een getuige die onder een enorme druk moet meespelen om zijn vrouw niet te laten boeten voor zijn daden.

 

 

Met de getuigenis van Cohen hoopt iedereen die onder de noemer ‘Deep State’ valt dit narratief te kunnen rekken tot november 2020. Zolang Trump onder deze druk staat wordt ieder tegenonderzoek als politiek gemotiveerd uitgelegd en, dat kan een hoop onrust veroorzaken. Dat is tot nu toe een reden geweest om in stilte juridische onderzoeken te doen en te wachten met procederen. Als het Mueller onderzoek officieel is beëindigd, dan is er geen reden meer om niet iedereen aan te klagen die in het verleden een hele scheve schaats heeft gereden. Hoe ver men met die onderzoeken is laat zich nog steeds raden maar, honderden mensen hebben hier al bijna twee jaar een dagtaak aan dus, de rechters gaan het druk krijgen.

 

Federale rechterlijke macht

Nu zijn een deel van die rechters nog een groot probleem, zeker in Washington DC en New York. Het land is bezaaid met rechters die dankzij hun chantabiliteit hun functie bekleden. Er zijn de afgelopen twee jaar al heel wat rechters afgetreden en de vraag is of het systeem genoeg is geschoond om tot succesvolle veroordelingen te komen. Aangezien Trump geen tijd meer heeft om dit proces niet te starten is deze laatste vorm van weerstand van de Deep State een aardige indicator van het gevaar dat hij vormt. Trump kan die Deep State een aardige klap uitdelen en die Deep State heeft als laatste wapen voor de verkiezingen de Federal Reserve gekozen.

 

 

Vietnam

De timing van het verhoor van Cohen was exact gepland op het moment dat Trump met Kim Jong Un  in Vietnam aan de onderhandelingstafel zat. Is dat toeval? Nee, natuurlijk niet. Trump is niet tot een deal met Un gekomen. Dit wordt uitgelegd als zwakte maar, er is geen deal gemaakt anders dan het doel van de meeting was. Ondertussen schiet het Deep State deel van het congres zichzelf met het verhoor van Michael Cohen in eigen voet. Cohen ontkent de zogenaamde collusie met de Russen en kan volgens eigen zeggen alleen maar vuil spuien over een Trump waarin hij na Helsinki teleurgesteld is geraakt. Cohen is plotseling één van de Democrats geworden maar, is vergeten dat hij een boek na Helsinki had geschreven waarin hij Donald Trump nog verafgode. Congresman Jim Jordan heeft onder andere op basis daarvan meteen William Barr verzocht de getuigenis van Cohen wederom op meineed te onderzoeken. De Deep State lijkt met Cohen te stranden.

Ondertussen heeft men aan de linkerkant van de Amerikaanse democratie wel bedacht dat ze nog iedere zakelijke deal van Donald Trump op corruptie willen onderzoeken. Het congres lijkt dat recht te hebben al is de aanleiding niet volgens de constitutie. Volgens de Amerikaanse constitutie dient criminaliteit onderzocht te worden, niet specifieke personen in de hoop iets van criminaliteit te kunnen ontdekken. Daar komt bij dat de komende week zal blijken dat eindelijk de tijd is aangebroken waarin Trump zijn tegenzet gaat doen. Er lopen tal van corruptie onderzoeken waarin zowel Democrats als Republikeinen betrokken zijn. Het huis en de senaat gaat gezuiverd worden en er zit een dikke kans in dat de Democrats het uiteindelijk zonder Nancy Pelosi, Chuck Schumer en Adam Schiff zullen moeten stellen.

 

Democrats doorgedraaide communisten

Het hart van de partij zal langzaam uit de partij worden gerukt. De zwaksten zullen hun kans schoon zien en de partij verder te gronde richten. Op dit moment loopt de partij achter de waanzinnige voorstellen van Ocasio Cortez aan. Een 29 jarige vrouw die op onbegrijpelijke wijze een zetel in het congres heeft weten te bemachtigen. Haar meest vooruitstrevende plan is de gehele VS voor 100 Triljoen Dollar in de komende 10 jaar klimaatneutraal te maken. Dit houdt verband met haar voorspelling dat de wereld binnen 10 jaar vergaat als er niet drastisch op het klimaat wordt ingegrepen. Dit plan zou iedere Amerikaan 65000 Dollar per jaar over een periode van 10 jaar kosten en, daarmee zou de wereld gered zijn. Een infantielere voorstelling van zaken is nauwelijks te bedenken en toch loopt de meerderheid van de Democrats bij gebrek aan beter achter dit plan aan.

Trump op CPAC

Ondertussen heeft Donald Trump zijn beste Speech ooit op de CPAC (Conservative Political Action Conference) gegeven. Trump blaakte van het zelfvertrouwen en nam weinig blad voor de mond. Zijn toespraak was overladen met humorvolle anekdotes en het grootste deel van zijn twee uur durende speech was volledig off script. Dit alles met het oog op de nabije toekomst doet je geloven dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Het “Lock her up”, klonk weer vrolijk en dat lijkt een belofte die William Barr na de afronding van het Mueller rapport zal moeten inzetten. Op dat moment weten we ook meteen waar Barr van gemaakt is. Gaat hij zijn functie vervullen zoals men mag verwachten? We gaan het allemaal live beleven en als het goed gaat wordt het een soap waar velen al ruim twee jaar op zitten te wachten.

 

 

 

Gevangenis

Michael Cohen gaat aankomende woensdag nog een keer publiek getuigen. Reken erop dat Mark Meadows en Jim Jordan hem aan stukken zullen scheuren en de Democrats onder leiding van Elijah Cummings hem zullen uitpersen voor zijn laatste leugens. Over twee maanden begint Cohen aan zijn drie jaar durende gevangenisstraf en we mogen hopen dat hij dat zal overleven. Cohen is een authentieke verrader gebleken en dat valt in het gevang niet makkelijk. Samenwerken met de FBI en corrupte politici om een Trump neer te halen? Het valt te bezien hoe goed de gevangenis hem tegen zijn eigen reputatie kan beschermen.

 

FAKE NEWS

Dus, de kentering waarop zo lang gewacht is zal zich de komende weken als dusdanig openbaren. Verschillende kopstukken zullen van het toneel verdwijnen en aan de linkerkant zullen de holle vaten steeds harder gaan klinken. Wordt dit smullen? Waarschijnlijk wel en het zal tevens de complete waanzin die nu binnen de EU gaande is steeds verder blootleggen. Vergeet niet dat Europa altijd een paar passen achter de VS aanloopt. Wat we daar zien, dat gaan we hier krijgen. Ook Q is het niet ontgaan dat we in Nederland dezelfde corruptie, dezelfde corrupte media en het groeiende ontwaken daarover met de VS delen. “NOS IS FAKE NEWS”, wordt nu door miljoenen mensen wereldwijd vanaf de Q message boards gelezen. WWG1WGA is daarop een duidelijk antwoord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Op 11 september 2001 veranderde de wereld en werd nu.nl overgenomen door het mediaconcern Sanoma. Nu.nl was een met klein geld tot stand gekomen internet startup en overgenomen door het…