Einde Mueller rapport

Het Mueller rapport is bijna volledig gepubliceerd en de uitkomst was schokkend voor de anti Trump wereld. Trump heeft geen politieke banden met Rusland en hij heeft niet de rechtsgang geblokkeerd. Dat alles staat in een rapport bestaande uit twee delen en ruim vierhonderd pagina’s. Dus, na twee jaar wist Mueller evenveel als hij na de eerste drie dagen had kunnen weten. De mensen die neutraal hebben gekeken naar alle controverse rond de totstandkoming van dit rapport wisten dit al maar, de door de massa media gek gemaakte Trump haters hadden geen flauw idee.

 

,

 

Barr weigert te getuigen

William Barr heeft gisteren voor de senaat getuigd en het congres, onder leiding van Jerry Nadler, wilde hem vandaag aan de tand voelen. Barr heeft bedankt voor de eer omdat Nadler een apart blik juristen had willen opentrekken om Barr te ondervragen. Waarom heeft Nadler dit pad gekozen? Om Barr in en zogenaamde ‘meineed val’ te lokken. Barr moet namelijk zo snel mogelijk uit zijn functie als hoogste man van justitie ontheven worden om erger te voorkomen.

 

 

 

Mueller, Barr, Trump en de Clintons

Dat is tevens de reden dat Robert Mueller zijn vriend Bill Barr met een brief voor de leeuwen heeft geworpen. Mueller heeft niets in juridische zin tegen Trump kunnen ondernemen. Trump moet verdwijnen en nu staat Barr in de weg. Barr heeft het onderzoek beëindigd en tevens aangegeven te willen onderzoeken op welke juridische basis het Mueller onderzoek van start is gegaan. De Clintons worden steeds meer genoemd op basis van bekende feiten over emails, Benghazi en het verhandelen van 25% van de Amerikaanse uranium voorraad. Dat had nooit onderzocht mogen worden en Trump had nooit president zullen worden.

 

Mueller’s doel en functie

Om Trump alsnog uit het Witte Huis te dwingen is Robert Mueller ingeschakeld. Trump heeft op advies van Rod Rosenstein voormalig FBI directeur James Comey ontslagen. Rosenstein stond aan het hoofd van het ministerie van justitie onder Jeff Sessions en Sessions had zich als leidinggevende uit het onderzoek teruggetrokken met het argument dat hij onderdeel was van de Trump campagne. Rosenstein heeft vervolgens voormalig FBI directeur Mueller gevraagd het ‘Russia Collusion’ onderzoek voort te zetten en hierover rapport op te maken. Na ruim twee jaar is het rapport klaar, Sessions vervangen en Bill Barr aangesteld. Dat is heel summier wat heeft plaatsgevonden.

 

 

 

De brief van Mueller

Nu heeft Mueller Barr een brief geschreven waarin hij aangeeft het niet eens te zijn met de manier waarop Barr de bevindingen van Mueller heeft gepresenteerd. Dus, Trump blijft onschuldig maar, de manier waarop dit alles is geïnterpreteerd, is niet naar Mueller verwachtingen. Barr heeft hierop verrast gereageerd: “Bob, je had toch gewoon kunnen bellen!” Natuurlijk heeft Robert Muller niet willen bellen want, zo’n telefoontje lek je niet zo makkelijk aan de pers. Daar gaat het namelijk allemaal om. De media gaat met zo’n brief aan de haal om de atmosfeer voor de politici op te stoken en dat wordt vervolgens een media spektakel waarin iedere vorm van vervorming is toegestaan.

Deze brief begint nu de basis te vormen om terug te komen op de eindconclusie van Barr over het Mueller rapport. Barr heeft zich in de senaat keurig staande gehouden ondanks de directe beledigingen aan zijn adres. De linkerkant van de senaat had niets behalve vreemde en zelfs onlogische insinuaties. Er zijn zelfs meningen gegeven die het rapport tegenspraken en als waarheid in monologen werden gepresenteerd. Dit gebeurt alleen maar om Barr in diskrediet te brengen, te emotioneren en vervolgens op de kleinste verspreking als liegen te kunnen veroordelen.

 

 

 

Mueller methode

Deze methodiek typeert de aanpak van Robert Mueller en lijkt nu door politici te zijn gekopieerd. Mueller heeft als FBI directeur een degelijke reputatie opgebouwd. De realiteit en de realiteit omtrent Mueller zijn echter verschillende zaken. Robert Mueller is een politieke hitman die mensen in juridische vallen lokt en ze daarmee uitschakelt. Mueller is een meester in de cover-up. Het feit dat hij net voor 9/11 tot directeur van de FBI werd gemaakt en het succes waarmee hij het lid op deksel van die doofpot heeft weten te houden zegt alles over zijn talenten. Uiteraard kreeg Mueller een hoop weerstand binnen zijn eigen organisatie. Dat hij opgelost door FBI personeel dat langer dan 5 jaar hogere functies bekleedden naar Washington te dwingen of ontslag aan te bieden.

 

 

 

Mueller vijf jaar-regel

De FBI doet onder de ‘Mueller regel’ een constante aderlating aan kennis. Het systeem van Mueller trekt de kennis uit het land en lokt de ja-knikkers naar Washington. Daarom hebben we ook lieden als Andrew McCabe en Peter Strzok belangrijke functies zien krijgen in de onderzoeken naar Trump en Clinton. De FBI van Mueller is gericht op het vinden van de ‘bewijzen’ bij personen. Individuen worden het onderwerp waar de misdaad bij gevonden wordt. Dat is een rechtsvorm waarmee Joseph Stalin ook zijn macht in stand hield en dat is dan meteen een weergave van de staat van de democratie in de VS. Mueller heeft de politieke carrières van een x-aantal politici vernietigd middels dubieuze methodieken. Congresman Louis Gohmert heeft daar een aantal jaren geleden een eigen Mueller rapport over geschreven. De inhoud daarvan is vernietigend, hier te downloaden en heeft geen enkel effect gehad. Zo werkt de Deep State.

 

Haast

Ondertussen zal William Barr haast moeten maken met zijn onderzoeken naar de Clintons en het ontstaan van het Mueller rapport. Hij moet nu het narratief rond zijn eigen persoon gaan bepalen en de manier waarop je dat doet is door druk bij de andere partij neer te leggen. Barr is een zeer ervaren man die onder George H W Bush al een keer dezelfde functie heeft vervuld. Hij weet dus donders goed waar hij aan is begonnen en hoe hij hieruit gaat komen zal veel zeggen over de motivatie waarmee hij deze klus begonnen is. Hij heeft een minimaal 30 jaar oude vriendschap met Robert Mueller en die behoort nu tot zijn politieke vijanden. Mueller werkt nu mee aan het beschadigen van zijn reputatie en bedreigt hem indirect zelfs met gevangenisstraf.

 

Focus

Het narratief dat Barr nu moet bevechten is de aantijging dat hij Trump in bescherming neemt. Gek genoeg hoeft hij Trump niet te beschermen want, het Mueller rapport duidt niet op schuld. Vanuit dit narratief zullen de anti-Trumpers hem op een leugen willen betrappen en dat zo breed proberen uit te meten dat het tot zijn ontslag zal leiden. De angst van de vijanden van Trump lijkt echt en dat spreekt voor de betrouwbaarheid van Barr. De focus komt nu volledig op Barr te liggen, totdat Trump in het openbaar Barr gaat bekritiseren.

 

Sessions en Trump

We hebben dat met Jeff Sessions zien gebeuren. Die werd door de anti Trump campagne omarmd toen Trump zijn kritiek op Sessions de vrije loop liet. De focus op Sessions verdween en die heeft vervolgens John Huber aan het werk gezet op de Clinton Foundation. Huber en Barr hebben al contact over dat onderzoek gehad. Naar verluidt is Huber zo goed als klaar om de Clintons voor de rechter te dagen. Dan moeten media en politiek hun aandacht verdelen over Barr en Huber.

 

Juridische Blitzkrieg

Kunnen we van het team van Donald Trump een juridische Blitzkrieg verwachten? Trump heeft een reputatie harder terug te slaan dan hij geslagen is. Zijn tijd om te slaan is nu. Terwijl de focus van de tegenpartij volledig op Barr ligt kan er een golf van aanklachten geopenbaard gaan worden. Dat is een strategische move die we kunnen verwachten. Ondanks dat Trump nauwelijks te voorspellen is, mogen we wel wat vuurwerk verwachten. Zeker in aanloop naar de verkiezingen van 2020 zal de druk van justitie op de Democrats steeds meer toenemen. Het zal allemaal in functie staan van het zeker stellen van de winst in 2020. Er is namelijk nog een hele weg te gaan voordat die Swamp is leeggepompt.

 

Alles wordt uit de kast gehaald, zelfs HRC moet weer op tv.

 

2 gedachten over “Einde Mueller rapport

 • 03/05/2019 om 13:20
  Permalink

  Een gevaarlijke Soap met hopelijk een goede uitkomst.
  Jammer dat de wereld MSM dit niet zo ziet.
  Hieruit blijkt de macht van die “Deep State” die alles in hand heeft.
  Maar ook die “Deep State”is weer gestuurd door een kleine club zeer machtige zionisten.

  Ontken dan God nog maar es.

  Daarom zal er uiteindelijk een goed uitkomst zijn. Maar die tussentijd kon nog wel es vervelend worden.

  Ik ontken de holocaust niet. Maar ik snap de mensen die dat wel doen.

  Beantwoorden
 • 03/05/2019 om 09:48
  Permalink

  Prachtig weer man, ik hoop dat Barr aan de goede zijde van het verhaal blijft en zich niet gaat keren tegen Trump om zichzelf te redden. Of dat de Dems Barr weten uit te schakelen. Maar ik heb er vertrouwen in.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We zitten opgesloten in een maatschappij die dankzij een onbegrensde stupiditeit wordt vormgegeven. Vanmorgen werd ik wakker in het braaksel van CNN over het telefoontje van Trump met Putin. Het…