EU geeft Turkije 3 miljard voor ISIS paspoorten

Als je nog twijfels had over de goede intenties van de EU, dan is het wel aardig om heel even de krant te lezen. “Miljarden en visumvrij reizen voor Turkije”, kopt de Telegraaf. Ja, ik weet het; “Die krant is een leugenachtige overheidshoer gedrukt op het goedkoopste papier terwijl dit papier het enige is dat dit krantje nog enige waarde geeft.” Evengoed is een dergelijk publicatie wel geschikt om wat overheidsvoornemens te communiceren.

Visumvrij reizen voor Turkije

Dus, wat betekent dat in de praktijk? Om te beginnen kunnen we met een redelijke zekerheid vaststellen dat er iets vreselijk mis is in Turkije. De jarenlange oorlog met de Koerden had gisteren nog de aandacht van de wereld met de moord op Koerdische advocaat en mensenrechtenactivist Tahir Elçi. Onder deze moord stond natuurlijk niet de handtekening van Erdogan, zoals ook de bomaanslag in Istanbul op aanhangers van de Koerdische partij HDP niets met Erdogan te maken had. Die aanslag werd namelijk opgeëist door ISIS. Je weet wel de door Turkije gesteunde terroristen die ook de aanslag in Parijs hebben geclaimd.

Dat de EU nog überhaupt met de Turken praat lijkt in deze context wat tegenstrijdig. Dat we mensen met een Turks paspoort straks zonder visum de EU binnenzuigen lijkt volslagen ridicuul, als we er klakkeloos van uitgaan dat dit geen problemen zal opleveren. We hebben geen enkele vorm van inzicht in wie er wel of niet een Turks paspoort krijgt. We weten dat vluchtelingen uit Syrië veelal via Turkije binnenkomen en, als die meteen een Turks paspoort kunnen krijgen, staan ze alsnog binnen de kortste keren bij je legaal op de stoep.

Daarbij komt dan nog steeds dat Turkije het terrorisme van ISIS steunt. Dus, als de Russen straks die terroristen uit Syrië en Irak hebben verdreven, dan vinden ze een veilige haven in Europa. De Turken hoeven ze alleen maar door te sluizen met een Turks paspoort. Je moet over een bijzonder stukje achterlijkheid lijken te beschikken om dit niet te kunnen voorzien. Als we nagaan dat we leven onder het juk van het dictaat van de EU dan staan wij er niet al te slim op door ze als “dom” weg te zetten. De EU is er schijnbaar een hoop aan gelegen om ISIS strijders binnen onze grenzen welkom te heten. Een logische vraag lijkt in één woord te vatten; “WAAROM?”

Ze krijgen nog geld toe ook. In ruil voor visumloos reizen van Turkije naar de EU en de vrije uitgifte van Turkse paspoorten krijgt de regering van Erdogan ook nog eens 3 miljard Euro van onze belastingcenten. Dat de burger van de EU geen enkele boodschap heeft aan deze maatregelen mag duidelijk zijn maar, waarom neemt de EU dan dit soort waanzinnige beslissingen? Kan het zijn dat de EU niets gelegen is aan het welzijn van de Europese burger? Zijn we als Europese burgers straks gedoemd om onder de constante angst van terreur te moeten leven? Kan het zijn dat we straks zo bang worden van al die schietende en bombarderende zelfmoordterroristen dat we de EU zullen smeken hier een eind aan te maken?

Jammer genoeg zijn dit terechte vragen en helaas gaan we hier uiteindelijk antwoord op krijgen als we ons niet gaan verzetten tegen deze aankomende EU terreur. Nederland heeft steeds meer van haar soevereiniteit overgedragen aan de EU. We zijn straks niet meer in staat ons nog wetmatig te verdedigen en gaan met lede ogen aanzien hoe we straks worden overlopen door een bende EU gesponsorde terroristen. Dit alles gaat een burgeroorlog binnen onze grenzen verwezenlijken en de EU zal uiteindelijk gezag en orde brengen. Gaan we dit toelaten of is dit de druppel in de te volle emmer die ons uit de EU doet stappen?

Op deze manier kan Mark Rutte zoveel “ferme asieltaal” uitslaan als hij wil en hoeft niemand meer asiel aan te vragen omdat ze gewoon legaal via Turkije komen binnenstromen.

De deal is rond volgens RTL-nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Commerciële gezondheidszorg is collectieve zelfmoord. Als men alleen kan verdienen aan ziekte, dan zal genezing de bedrijven die onze gezondheid in handen hebben economisch schaden. Dat lijkt een logische stelling.…