EU-sloper Farage heeft met BREXIT dik gewonnen

Binnen de EU heeft gisteren een politieke aardverschuiving plaatsgevonden, waarin ook de zes weken oude BREXIT-partij van Nigel Farage uit het niets een enorme positie inneemt. Niet zonder tegenstrijdigheid mogen we dankbaar zijn bij de EU te zijn aangesloten. Zo weinig als de Nederlander om soevereiniteit geeft, zo sterk zijn de groeiende gevoelens van patriottisme en nationalisme in overige aangesloten staten. De weerstand van onze collega EU-burgers tegen dat EU lidmaatschap heeft zich op dramatische wijze voor de EU gestalte gegeven. Er is geen weg terug, de pikhouwelen worden in de funderingen gezet door een anti EU-lobby die nog alleen maar kan groeien.

 

 

 

 

Overweldigende zege

Het meest opvallend mag wel de overweldigende zege van de BREXIT partij zijn. 6 weken geleden was deze partij nog niet aan het publiek voorgesteld. Deze partij heeft op dit moment maar één taak en dat is het Verenig Koninkrijk de EU uit leiden. Zonder deze partij zou het gehele BREXIT proces kunnen zijn omgegooid, ondanks dat de Britten al 3 jaar geleden in een referendum hebben gezegd te willen vertrekken. Nigel Farage, de voorman van deze partij, heeft de gehele Britse politiek de wacht aangezegd. Als het VK niet in juli de EU verlaat dan zal zijn partij een gooi doen naar de macht in Westminster en de gehele Engelse politiek moderniseren en hervormen.

 

Nieuw referendum

Dat is een directe bedreiging aan de gezetelde macht van globalisten in de Britse politiek. Er gaan vanuit de linkse hoek al tal van stemmen op voor een tweede referendum. Dit is een bekende truc van lieden die democratisch willen lijken en iedere keer met dezelfde vraag terugkomen als het antwoord niet bevalt. Daarom is bestaat ook die constante bangmakerij. Hoe vaak hebben we nu al niet moeten aanhoren dat het land vergaat als de EU niet verlaten wordt? Die angst moet mensen redigeren richting het pad waarop we als EU-lidstaat nu zitten en een stem voor de EU afdwingen. In Nederland werkt dat uitstekend, hetgeen hoofdzakelijk laat zien dat wij het angstigste staatje binnen de EU zijn.

 

NEXIT-partij

Er is dus ook iets heel belangrijks dat wij van deze verkiezingen hebben kunnen leren, een NEXIT partij kan zo geboren zijn. Misschien moeten we ons politieke denken totaal flexibiliseren en verkiezingen meer als referenda benaderen. “Wil je uit de EU, dit is het enige item op de agenda van deze partij.” Politieke partijen moeten zich in deze kwestie ontdoen van alle stigma’s en ruis. Mensen die vinden dat we weer controle moeten krijgen over eigen wetgeving, zullen het met het programma eens zijn. Je kunt pas controle krijgen over eigen land als je de EU verlaten hebt. Dat is de eerste stap en op een stapsgewijze aanpak voor het verlaten van de EU moet de focus liggen. Schijnbaar is het anders te complex dus, moet je het gewoon eenvoudiger maken.

 

Vrij Europa

Belangrijk om te weten is dat de strijd voor een vrij Europa alleen maar is aangewakkerd. Ook in Nederland zal men gaan inzien hoe de EU en Europa twee heel verschillende zaken zijn. Nederland denkt nog voor veiligheid te kiezen door zich in de EU te verenigen. Dat had zo kunnen zijn maar, de huidige EU is het tegenovergestelde van wat er in Nederland op 5 mei gevierd wordt. De EU is zelfs aangeboden door dezelfde krachten die Europa als kruitvat voor twee wereldoorlogen hebben misbruikt. Dat voor hen die de geschiedenis van de afgelopen eeuw wel bestudeerd hebben.

 

Template

Dus, Nederland kan zich herpakken en de BREXIT-partij als template voor een Nexit-partij gebruiken. Daarmee kan Nederland zich verenigen met Europese collega’s en een duidelijk politiek front binnen de EU vormen. Nationale soevereiniteit dient een thema in dit land te worden, los van al die andere discussies. Een Nexit partij hoeft zich niet specifiek te richten op de migratiepolitiek maar, moet die politiek terug naar Nederland brengen. We hebben een gevoel van controle en democratie nodig en dat gaat binnen de EU nooit meer lukken. Vervolgens zullen we ook in Nederland politiek moeten vernieuwen en begrijpen dat we als lidstaat van de EU de politiek alleen maar exporteren naar een ondemocratisch orgaan met aan het hoofd daarvan teveel mensen die de blauwdrukken hebben gekaapt van de Sovjet-Unie.

 

Toren van Babel

De toekomst van de EU is beperkt, dat hebben deze verkiezingen bewezen. De EU kan niets meer doen dat de anti EU sentimenten niet zal doen groeien. Het is over met de EU. Hoe lang het gaat duren voordat de toren van Babel weer valt ligt in de toekomst. Dat die toren gaat vallen is zeker. Er is helemaal niets wat de EU nog kan doen om dat tij te keren. We zullen EU-leiders belachelijke dingen zien doen. Deze lieden zullen ons straks willen platwalsen met angstpropaganda. Het geluid van deze website zal nog meer onder vuur komen te liggen, in de vorm van beperkingen van bereik. Dit is iets dat al sinds 2016 duidelijk merkbaar is en op dit moment zelfs belachelijke vormen aanneemt. 

In de gehele westerse wereld leeft dezelfde opkomende beweging. Het eigenaardige is dat een belangrijke mijlpaal voor die beweging het GeenPeil referendum is geweest.

 

GeenPeil bakermat van een wereldwijde stroming

Van Farage heb ik vlak voor dat referendum vernomen dat als GeenPeil in Nederland niet gewonnen zou worden, het BREXIT referendum weleens negatief zou kunnen uitpakken. GeenPeil werd gewonnen en vervolgens ook het BREXIT referendum. GeenPeil werd gewonnen met 61,1% tegen 32,2%. BREXIT werd krap gewonnen met 51,9%. Vervolgens hebben soortgelijke anti globalistische gevoelens er in de VS voor gezorgd dat Hillary Clinton niet gewonnen heeft. Nigel Farage heeft actief deelgenomen aan de campagne van Donald Trump, ook Trump heeft nipt gewonnen als je alleen naar ’The Popular Vote’ kijkt dan had hij zelfs verloren. Dus, Nederland heeft een belangrijke invloed gehad in de verandering van de koers van de wereld. Dat kunnen we weer hebben door ten eerste deel te nemen aan de voorspelbare toekomst.

4 gedachten over “EU-sloper Farage heeft met BREXIT dik gewonnen

 • 27/05/2019 om 18:04
  Permalink

  zou het hier anders zijn verlopen als iedereen had gestemd?

  Beantwoorden
 • 27/05/2019 om 15:54
  Permalink

  Onder het kopje “Nieuw Referendum” lopen 2 zinnen niet imho: “Daarom is bestaat die constante bangmakerij”, denk dat je bedoelde” “Daarom bestaat die constante bangmakerij” en de volgende zin: “Hoe vaak hebben we nu al niet moeten aanhoren dat het land vergaat als de EU niet verlaten wordt” bedoelde je daar misschien: “Hoe vaak hebben we nu al niet moeten aanhoren dat het land vergaat als de EU verlaten wordt”?

  Beantwoorden
 • 27/05/2019 om 14:23
  Permalink

  Het is misschien goed te weten waar de macht ( het geld ) vandaan komt die deze politieke figuren de kans geeft hun ideéen uit te dragen, Farage ontvangt grote sommen geld van Engelse Zionistische Joden,
  die er van uit gaan verdeel en heers !

  Beantwoorden
 • 27/05/2019 om 14:07
  Permalink

  Hoe meer landen uitstappen uit de EU, hoe sterker deze landen in de onderhandelingen worden met andere landen over de gehele wereld. Het enige probleem dat dit opwerpt is de macht “financieel” van de multinationals. Deze absurde macht moet worden gebroken. Een belangrijk instrument daarvoor is de US $ niet langer als handelsmunt te gebruiken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Mohammed Morsi, voormalig president van Egypte overlijdt in de rechtszaal na te hebben geuit dat hij zaken wil onthullen die tot nu toe geheim zijn. Als we willen begrijpen waar…