Herr Ober Sturmbann Führer Rutte

Je schrikt er niet meer van, als Mark Rutte zegt dat de EU meer voor eigen macht moet opkomen. Je schrikt er niet meer van wat Mark Rutte nog überhaupt iets te melden heeft. Rutte is een compleet doorzichtige fictie, aangesteld door een macht die zich daarachter dacht te verschuilen. Dat gaan we @minpres Rutte niet kwalijk nemen, we hadden hier al veel eerder hard op moeten ingrijpen.

Als je weleens griep als een soort ‘bijna-dood-ervaring’ hebt beleefd, dan herken je waarschijnlijk dat gevoel te ontwaken aan de andere kant van zo’n storm. Alles oogt hetzelfde, het gevoel is anders en de bagger die zo’n storm heeft gebracht dwarrelt nog rustig door je tuintje. De bagger van vorige week, wat een rijke week om te moeten missen. Wat blijkt? De globalistische Nederlandse EU-politiek is zoekende naar een manier nog aansluiting bij de wereld te vinden maar, de EU is volledig onbelangrijk geworden in de wereld.

in het onderstaande stuk wordt gereageerd op dit NRC – artikel https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/13/rutte-eu-moet-meer-voor-eigen-macht-opkomen-a3653992

Aangezien we geen copyright regels willen schenden, is het handig om dit artikel ernaast te lezen.

 

München

Dat feestje in München heeft echte pareltjes opgeleverd. Stef Blok heeft plotseling begrepen dat het over en uit is met alles die flauwekul die Bilderbergers bedenken en Rutte gaat voor de dood of de dooie gladiolen. Het artikel in de beste propagandakrant van heel Nederland geeft een heel aardig inzicht in de totale ontkenning van eigen falen van de beste man. De NRC-lezer zal dit anders lezen maar, die mensen zijn waarschijnlijk zo hoog opgeleid dat de bomen niet meer van het bos te onderscheiden zijn. Teveel slechte software maakt je computer vaak een beetje warrig.

De eerste alinea van dit artikel is al een echte parel. Het is een cumulatie aan tirannieke misvattingen. Het is het pus van jaren rotting in eigen echo-chambers. Echo-chambers afgeladen met alleen maar lakeien van een wereldelite zoals Rutte zelf. Die jongens hebben braaf naar de macht geluisterd, het plan proberen te implementeren en onderweg was het zelfs een leuk gehop van het ene naar het andere feestje. Niemand die de feestjes bezocht had ook maar de neiging een keertje op straat te kijken. Nope, er was een plan, de technocratie moest worden opgebouwd en als de baas tevreden is wordt je aan het einde niet opgevreten.

Wereldtoneel

Rutte probeert te verkopen dat de EU eerste op het wereldtoneel is. Als de Britten de EU zonder deal verlaten zijn zelfs die gasten vele malen belangrijker dan de EU. Aangezien Mark liever niet naar buiten kijkt kan hij die illusie voor zichzelf, en die anderhalve paardenkop die een abonnement op het NRC heeft, vasthouden. Dat “minder naïef worden van de EU”, moet je dus anders ontvangen. Mark Rutte doet hier met ‘ferme Rutte-taal’ een open sollicitatie naar de functie van dirigent van de band van de Titanic, nadat het ijs al geraakt is. Harder spelen en vooral op koers blijven, kijken hoe ver we nog komen.

“Europe first”, riep de premier van Nederland. Als daar niet alles mee gezegd is. De belangen van Nederland zijn ondergeschikt aan die van de EU, een wetenschap waar we sinds het verdrag van Lissabon geen afstand meer van kunnen nemen. De EU mist toegegeven de oude VS van Obama en voorgangers. De ambassade van de EU is nu in de VS geclassificeerd als een buitenlandse belangengroep, geen bondgenoot. Zonder die militair en economisch sterke grote broer is de EU niets meer dan een volgevreten rat met te grote voortanden. De EU treedt weliswaar naar buiten als een eenheid maar, het merendeel van de aangesloten lidstaten zouden het liefst de benen nemen. Na de Brexit zal de VS er van alles aan doen om de economische sancties van de EU teniet te doen. De Britten hoeven zich geen zorgen te maken, de economie van de EU gaat wel een enorme knauw krijgen dankzij haar eigen rancuneuze beleid.

 

We gaan een dansje doen

Plotseling zegt lakei Rutte wel een dansje met Trump te willen doen maar, die heeft al aangetoond wat hij van die hele EU vindt. Hij heeft Juncker zorgzaam van een afstapje geholpen nadat hij de handelsrelatie met de EU “oneerlijk” had genoemd. Hij heeft Angela Merkel weinig blikken waardig gegund en een NATO factuurtje gegeven. Hij heeft onze afgezand van de koning der Nederlanden aan de kant geschoven en voor lul laten zitten toen hij een potje stoer begon te doen en, hij heeft trekpop Macron aan de wereld als dusdanig getoond. Hoe denk jij dat dat dansje tussen de EU en Trump eruit gaat zien? De retoriek snijdt nog hout, als we iedere vorm van geschiedenis vergeten.

De huidige VS heeft het NATO speeltje helemaal niet nodig. NATO is de militaire arm van dat globalisme dat sinds haar bestaan 10 tallen miljoenen mensen heeft vermoord. Trump stapt niet uit NATO maar, maakt dat ‘bondgenootschap’ minder aantrekkelijk. Iedereen moet zijn eigen broek ophouden en volgens Mark is dit dan de gelegenheid om als EU-NATO partners wat meer samen te werken onder eigen vlag. De EU heeft die militaire component nooit zo serieus genomen want, dat deed NATO wel. De VS probeert nu de oorlog in Afghanistan te beëindigen en zich terug te trekken uit de overige brandhaarden die zijn gecreëerd in de wereld. Het globalisme heeft die brandhaarden nodig, daarom zit de EU nog steeds die Iran-deal te pushen. 

‘Een sterk buitenlandbeleid’ staat Herr Ober Sturmbann Führer Rutte voor. Nu is een unanieme stem van alle 28 lidstaten nodig om tot bijvoorbeeld sancties te komen, met een versoepeling van die regel zou de EU sneller tot handelen komen. Dat omdat steeds meer lidstaten die EU beginnen te zien voor wat het is en, tirannie kan alleen maar democratisch blijven ogen als de regels in het voordeel van de tiran versoepeld worden. Straks is het woord van alle lidstaten bijna gelijk aan dat van de Europese commissie hetgeen het stemmen van de lidstaten tot een nietszeggende formaliteit maakt.

 

Juncker opvolgen

Natuurlijk ontkent onze MP nog steeds dat hij de zwakke rug van Jean Claude Juncker wil ontlasten. Nee, Mark heeft in Nederland geen enkele toekomst meer maar dat baantje van Juncker daar gaat het hem echt niet om. Aangezien de man een notoire leugenaar is past hij uitstekend naast Ome Franz Zimmermans. Der Franz is als minister van buitenlandse zaken na zijn gejammer in 2014 bij de VN meteen een toppositie bij de EU aangemeten. Franz was van de PVDA maar is nu europäisch, met Mark erbij vormen ze dan samen een leuk team. Dan gaan ze samen lekker machtige wereldspeler spelen in een wereld die ze net zo uitkotst als iedere weldenkende Nederlander.

 

Wist jij dat Rutte uit een Oranje ei is gekropen?

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/13/rutte-eu-moet-meer-voor-eigen-macht-opkomen-a3653992

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De klimaatwaanzin. Waar komt het vandaan? Waar is het ontstaan? Hoe zijn we hierin geloodst? Wat is het einde als we niet ingrijpen? De discussie rond CO2 hoeven we niet…