James Comey wordt niet vervolgd voor lekken

De hele Trump aanhang is in rep en roer want, James Comey wordt niet aangeklaagd voor het lekken van vertrouwelijke informatie. Comey heeft zijn conversaties met Donald Trump opgeschreven en na zijn ontslag via een vriend aan de pers gelekt. Dat is strafbaar want, dat soort informatie wordt beschouwd als vertrouwelijk. Het lekken van vertrouwelijke informatie kent echter hooguit een lichte straf, ongelijk aan het lekken van als geheim geclassificeerde informatie.

 

Horowitz

Inspector General Horowitz had Comey aangemerkt voor eventuele vervolging voor dit vergrijp maar, het ministerie van justitie onder leiding van Bill Barr heeft daar vanaf gezien. De media aan de linkerkant juicht dit nieuws over alle kanalen en de rechterkant kijkt teleurgesteld naar z’n schoenen. Het voelt allemaal als een illusie. Het recht gaat het niet winnen van de Deep State en daarmee lijkt de toon gezet voor het verdere verloop van de processen die nog moeten gaan komen.

 

FISA

Men beseft niet dat Comey zich aan veel ernstigere vergrijpen heeft schuldig gemaakt dan het lekken van vertrouwelijke informatie. Comey is de man die het hele FISA proces heeft gemanipuleerd door onder de eerste valse FISA aanvraag als directeur van de FBI zijn handtekening te zetten. Daarmee is officiële aftrap gegeven voor het illegaal bespioneren van de hele Trump campagne in 2016.

 

Publieke aandacht

Het wegwuiven van de mogelijkheid Comey op iets met een betrekkelijk gewicht te vervolgen doet verschillende dingen. Ten eerste is er het publiek maken van iets dat niet gaat gebeuren. Niemand wist dat Comey hiervoor aangeklaagd ging worden, waarmee de figuur Comey en het hele Russia-gate verhaal weer in de spotlights staat. Het maakt emoties los, iedereen die dit verhaal heeft gevolgd weet dat de Deep State spelers de wet hebben gemanipuleerd en overtreden in hun poging een zachte coup te plegen. Dit terwijl de linkse media met enige borstklopperij als overwinnaars poseren in een strijd die eigenlijk nog moet beginnen. Door deze linkse pyrrusoverwinning krijgt het onderwerp een brede aandacht.

 

De grote drie

Opvallend is dat James Clapper zich weer op de buis laat zien. Zowel Comey, Clapper als Brennan hebben maanden niets van zich laten horen. Clapper acteert weer even arrogant als voorheen en lijkt te zijn vergeten in welke juridisch kwetsbare positie hij zich heeft gemanoeuvreerd. Ook Clapper is namelijk onderdeel geweest van de oorsprong van dit schandaal maar, acht zijn kansen na het nieuws over Comey duidelijk groter dan net na het uitkomen van het Mueller rapport.

 

 

 

Obama’s en Clinton’s

Dit is pas de eerste stap op een lange weg richting de Obama’s en de Clinton’s. Comey zal uiteindelijk een zogenaamde plea deal krijgen aangeboden, waarin hij strafvermindering zal accepteren in ruil voor getuigenissen. Die getuigenissen zullen slechts gebruikt worden om de al beschikbare informatie beter te illustreren in de rechtszaal. De gehackte server van de DNC, waarom is die nooit door de FBI onderzocht? Wat is het mechanisme dat Comey heeft doen besluiten Hillary’s verdwenen e-mails als een slordigheidje weg te moffelen? Er zijn tal van vragen waar Comey een leuke kijk in de keuken van Deep State corruptie kan geven. Brennan en Clapper zijn gebaat bij de vrijspraak van Comey als het tot een aanklacht komt. Vallen Brennan en Clapper, dan gaan we een dieper inzicht krijgen in hoe enorm de invloed van veiligheidsdiensten binnen de Amerikaanse politiek en daarbuiten is.

 

 

 

Geen politieke spelletjes

Comey  gaat hij niet worden aangeklaagd voor het lekken van vertrouwelijke informatie, omdat dit proces te makkelijk kan worden uitgelegd als ‘politiek’ zijnde. Zo’n proces zou een negatieve invloed op de publieke opinie hebben en, dit gaat juist om de publieke aandacht. Deze zaak moet voor iedereen duidelijk worden en als Comey op een akkefietje wordt vervolgd, dan oogt dat net als de muggenzifterij waarop Robert Muller een aantal mensen uit het Trump team voor de rechter heeft gebracht.
Dus, wees geduldig. Dit gaat nog een tijd duren en vergeet niet dat augustus een hete maand wordt geacht.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor obama bill ayers
Barak Obama en Bill Ayers

 

Wheaterman

Er zijn nogal wat mensen die graag zouden willen weten hoe dat de geschiedenis van Obama er echt uitziet. Het gepubliceerde geboortecertificaat was een slechte vervalsing en na publicatie van dat document is het geheel in de doofpot verdwenen. Het heeft echter geen vraag beantwoord, terwijl tal van onderzoeken in de jeugd van Obama aantonen dat hij zowel met een communistische ideologie als met een islamitische is opgegroeid buiten de VS. Ook zijn er tal van CIA links en zelfs met een communistische terreurgroep “The Weatherman” van Bernadine Dohrn en Bill Ayers. Er zijn tal van vragen omtrent Barak Obama die een kijkje in de keuken zouden kunnen geven van een diepere waarheid die nog velen proberen te ontkennen. Ook Obama is slechts weer een klein puzzelstukje in een wereldwijde legpuzzel die de mensheid moet gaan begrijpen voordat het woord “vrijheid” weer betekenis kan krijgen.

 

Afbeeldingsresultaat voor obama bill ayers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
En sindsdien zijn we niet alleen Fortuyn kwijt maar, ook onze vrijheid is met onze soevereiniteit aan de EU vergeven. Daar hield het echter niet op. Heel de EU vreet…