Mors(i)dood tijdens dreigen onthullen geheimen in de rechtszaal

Mohammed Morsi, voormalig president van Egypte overlijdt in de rechtszaal na te hebben geuit dat hij zaken wil onthullen die tot nu toe geheim zijn. Als we willen begrijpen waar Morsi over sprak, dan moeten we eerst teug kijken. Morsi is op 24 juni 2012 uitgeroepen tot winnaar van de presidentiële verkiezingen in Egypte. Die verkiezingen waren bijzonder controversieel en het daaropvolgende beleid van Morsi nog meer. Daarop volgde een aanhoudende demonstratie op het Tahrir-plein, waar opvolgend het Egyptische leger Mohammed Morsi heeft afgezet.

 

Muslim Brotherhood

Dat is de korte synopsis van wat we van Morsi weten. Morsi heeft net voor na het winnen van de verkiezingen zijn lidmaatschap bij de Muslim Brotherhood opgezegd. Morsi was dus een moslim van het extreme soort, ondanks dat hij tijdens het beklimmen van zijn nieuwe positie vermeldde een president voor alle Egyptenaren te willen zijn. Tijdens zijn presidentschap zijn tienduizenden en misschien honderdduizenden christenen in Egypte vermoord. Het werd steeds duidelijker dat Egypte een toekomst van sharia wetgeving dreigde in te gaan. Daar is met volharding en uiteindelijk succes tegen gedemonstreerd. Het leger is opgeroepen de president af te zetten en dat is op 3 juli 2013 dan ook gebeurd.

 

Libië Egypte

Egypte heeft een zeer sterke band met Libië. Het land heeft dan ook Libië in het verleden financiële steun geboden voor de opbouw van het Libië zoals we dat kennen tot 2011. De Arabische lente, heeft daar allemaal verandering in gebracht. De val van Gaddafi en de opkomst van Morsi komen beiden voort uit een lente die alleen maar dood en verderf heeft gebracht. Als gevolg van de Arabische lente trad Hosni Mubarak in februari 2011 af als president van Egypte. In oktober 2011 verloor Gaddafi op gewelddadige wijze zijn leven. Egypte had Gaddafi geholpen als het in 2011 politiek sterk was geweest.

 

Arabische lente

Na de val van Gaddafi en Mubarak zien we de sharia oprukken. Sharia, kalifaat en Muslim Brotherhood, worden bijna vervangen door één begrip, “ISIS”. Al dat moois is gebracht middels een ‘Arabische Lente’ die van het Midden-Oosten een enorme puinhoop heeft gemaakt. De dappere demonstranten van het Tahrir-plein hebben te weinig erkenning gekregen voor de vele malen grotere ellende waarvoor ze de wereld behoedt hebben. Was het Egypte van Morsi uitgegroeid tot een satelliet van het kalifaat, dan was een enorm leger ingezet in een heilige oorlog die nog decennia had gewoed. Dan was misschien de hele wereld in oorlog geweest middels wereldwijde heilige burgeroorlogen waarvan het epicentrum in het Midden-Oosten had gelegen.

 

8 miljard van Obama voor Sinaï

De Muslim Brotherhood heeft in een geheime deal tussen Muhammed Morsi en Barak Hussein Obama acht miljard Dollar ontvangen voor een enorm stuk van de Sinaï woestijn. Hierop zou de MB een nieuwe staat kunnen stichten, met een eigen soevereiniteit en als basis voor talloze gemilitariseerde groepen gaan dienen. Kort na deze geheime deal werd Morsi door het Egyptische leger afgezet.

 

VS

Egypte is door de VS militair sterk gemaakt. Er zijn decennia lang financiële steunpakketten vanuit de VS naar Egypte gegaan waar hoofdzakelijk bij diezelfde partij weer wapens voor werden teruggekocht. Met de komst van Obama bleef die steun bestaan maar de politiek veranderde. Er moest een sterkere en meer homogene islam worden gepusht en Mubarak weigerde mee te spelen. Christenen hebben het in Egypte nooit makkelijk gehad onder het juk van de islam, maar tijdens het regime van Morsi werd dit een ware hel. Een feit waaraan Obama geen enkele aandacht aan heeft geschonken. De Obama regering wilde een kalifaat en Egypte zou daarin een militaire sleutelrol hebben moeten spelen.

 

Benghazi

Vlak na Morsi’s benoeming tot president werd de Amerikaanse ambassade in Benghazi aangevallen. Ambassadeur Chris Stevens en ander ambassade personeel werd vermoord. Dit evenement was voor de VS de zoveelste 9/11 dat als argument gold om het Libische luchtruim voor te sluiten. Het Libische leger van Gaddafi is bezweken onder de luchtsteun die de VS aan de ‘rebellen’ gaf. Het Egypte van Morsi deed niets terwijl Libië aan puin werd geschoten. Als Mubarak nog de leiding had gehad, dan bestaat er een kans dat Libië niet gevallen was. Na de val van Libië stootten de ‘rebellen’ door naar Syrië.

 

Syrië

Wikipedia: “Op 15 juni 2013 besloot Egypte alle diplomatieke banden met de regering-Assad te verbreken. Na de revolutie in 2013 waarin president Morsi (een Moslimbroeder) werd afgezet werden de diplomatieke banden hersteld en de ambassades heropend.”

 

Chemische wapens

In augustus 2013 werd Damascus door aanvallen met chemische wapens getroffen. Daar begon de hele propagandaoorlog die het westen toegang tot Syrië had moeten verlenen. De VN-veiligheidsraad wees naar het Assad-regime, China en Rusland wilden bewijzen voortkomend uit onderzoeken. De propaganda vierde hoogtij terwijl ieder gezond denkend brein had kunnen weten dat Assad dit in zijn positie nooit zou doen. Zo’n aanval zou zijn ellende alleen maar vergroten. Rusland heeft een westerse invasie van Syrië diplomatiek kunnen voorkomen door alle chemische wapens van het Syrische leger uit Syrië te verwijderen. Dit werd weer als een aha-argument gebruikt, Syrië had dus wel chemische wapens. Vervolgens is Rusland zich militair aan de kant van het Assad-regime met deze ‘burgeroorlog’ gaan bemoeien. Dat heeft Syrië gered van de Arabische lente.

 

Vliegtuigen met cash

Sinds juli 2013 zat Muhammed Morsi gevangen en heeft tot gisteren in tal van rechtszaken als verdachte gestaan. Gisteren wilde Morsi eindelijk uit de school klappen en is hij in de rechtszaal in elkaar gezakt. De CIA en de MB onderhouden nauwe banden. Net zoals de CIA is voortgekomen uit een berg NAZI’s die na de tweede wereldoorlog naar de VS zijn verscheept. De NAZI’s waren ook goeie vrienden met de MB en als Hitler zijn dromen had kunnen waarmaken, dan was het Midden-Oosten eerder op datzelfde punt geweest waaraan het nu lijkt te ontsnappen. In dit stuk wordt Iran niet genoemd maar, Iran kent hetzelfde probleem. Infiltratie van de CIA in Iran is een feit. Iran kreeg van Obama 150 miljard en een paar transportvliegtuigen vol met pallets Dollar biljetten. Op dit moment speelt er van alles rond Iran en wordt ze een potentiële oorlog in de schoenen geschoven. Hopelijk zijn dit nog slechts de stuipen van een globalistisch gedreven Deep State die een homogene wereld ambieert, zodat alles overal onder hetzelfde bestuur kan vallen.

 

Het geheim van Morsi

De dood van Morsi gaat alleen maar meer aan het licht brengen. Het belangrijkste is gezegd, hij had informatie en wilde dat openbaren. Nu is de media druk bezig om aan te geven hoe slecht zijn gezondheid was. Er wordt beweert dat zijn gezondheid nog verder werd verzwakt door de omstandigheden in de gevangenis. Laten we vooral bedenken dat Egypte een belang en een recht had op de waarheid. Datzelfde geldt voor de rest van de wereld.
Ondertussen is er in de VS een hoop rumoer over de polls en Donald Trump. De Deep State verliest ook in de VS, de media proberen het schip drijvende te houden en Trump voert ze met het zoveelste rookgordijn. De situatie met Iran verdwijnt naar de achtergrond met het geratel van Trump. Geen media geen oorlog.

2 gedachten over “Mors(i)dood tijdens dreigen onthullen geheimen in de rechtszaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
De hele Trump aanhang is in rep en roer want, James Comey wordt niet aangeklaagd voor het lekken van vertrouwelijke informatie. Comey heeft zijn conversaties met Donald Trump opgeschreven en…