Onze bondgenoot ISIS

ISIS wordt nog wel een lieve bondgenoot als die Russen de strijd verlaten. Belangrijke bondgenoten steunen ISIS in hun missie. De coalitie van de Russen, waar Iran, Irak en Syrië onder andere van lijken deel uit te maken, staan die missie wat in de weg. Het is dus duidelijk dat de woorden van George W. Bush nog steeds gelden: “Either you’re with us or, you’re with the terrorists”. Dat was toen ferme taal van een politiek mastermind en lijkt nu meer waar te zijn dan ooit.
Niet ISIS zijn de terroristen maar, de vijanden van de terroristen. Onze bondgenoten zijn namelijk geen terroristen want wij staan aan hun kant en wij zijn geen terroristen. Dat blijkt ook wel want, onze minister van buitenlandse zaken Koenders wil nog steeds van Assad af. Assad is natuurlijk niet alleen een repressieve dictator maar ook een terrorist die onze bondgenoot ISIS aanvalt. Hoe dat exact in elkaar steekt is nauwelijks meer te zeggen maar, als we alles in slechts twee partijen scheiden, dan hebben we een herleving van de koude oorlog waarin iedereen partij kiest en dan ben je voor ons en tegen de Russische coalitie.

Wij zijn ook niet tegen ISIS. Welnee, ISIS dat zijn eigenlijk de slachtoffers van dit gerommel. Die ISIS jongens waren op een soort heilige vredesmissie en dat was vrij succesvol tot de Russen zich ermee gingen bemoeien. Waar die Russen de brutaliteit vandaan halen om een dergelijke missie te frustreren door met bommen op de stellingen van deze koppensnellende goodguys te gooien blijft nog steeds een raadsel tot we wat dieper in de materie duiken.
ISIS heeft de wereld verlost van Muamar Kadaffi. Kadaffi was een terrorist. Dat staat vast want, Libië heeft moeten toegeven, onder de druk van economische sancties, dat de beruchte Lockerbie aanslag op een Pan-Am vliegtuig het werk was van twee Libische geheimagenten. Kadaffi heeft onder veel internationale druk die mensen moeten uitleveren en ze zijn berecht door een internationale rechtbank in Nederland. Eén van de twee verdachten moest zelfs vrijgesproken worden omdat er echt helemaal niets te bewijzen was en die andere heeft levenslang gekregen. Na de uitlevering van de twee verdachten werd Libië ook niet meer getergd door economische sancties. Libië was geen terroristische staat meer maar, bleef natuurlijk wel verdacht.

12239983_10206938142905009_2519896003053619630_n

Het mag dus wel duidelijk zijn wie hier de goeien en de slechteriken zijn. Dit is natuurlijk ook de reden dat er door de EU economische sancties zijn gelegd op de handel met Rusland. Alleen hieruit valt af te leiden dat Rusland dus een land van terroristen is. Het is dan ook goed om te zien dat Frans Timmermans zich zo hard verzet tegen de Russen en ons probeert in een oorlog te trekken tegen die Russen met zijn VVD buddy Van Baalen.
De Russen moeten Oekraïne loslaten. Ze hebben in Oekraïne gewoon verloren. Het westen heeft succesvol een Oranje revolutie georganiseerd in 2004 omdat Janoekovytsj met een klein verschil verloor van Joesjtsjenko en dat heeft geresulteerd in nieuwe verkiezingen. De verkiezingen, na de door de VS georganiseerde ‘oranje revolutie’ verkiezingen won Joesjtsjenko weer en, toen heeft Jan Peter B. nog gevraagd om nieuwe verkiezingen want, die uitslag klopte gewoon echt niet. Daarop heeft Rusland gezegd dat de VS en de EU zich niet met interne Oekraïense aangelegenheden moest bemoeien en dat was een beetje tegen het zere been. De Russen zijn een stelletje terroristen die het hogere westerse doel alleen maar hinderen. Rusland is dus een dictatuur vergeven van het terrorisme.

Vervolgens hebben we weer een goedgeorganiseerde revolutie in Oekraïne gehad. Dat de CIA en de EU hierin een heel belangrijk aandeel hebben gehad is niet belangrijk zolang de goede zaak maar gesteund wordt. De uitkomst hiervan was zeer bevredigend want Porosjenko heeft onmiddellijk het associatie verdrag met de EU getekend zodat de lidstaten straks hetzelfde kunnen doen.
Helaas zag het oostelijke deel van Oekraïne af van de mogelijkheid onderdeel te worden van een land met een regering dat met een coupe de macht in het land had gegrepen. De Krim werd door de Russen bezet want, die waren er toch al en het oosten van Oekraïne wilde plotseling bij Rusland horen. Iedereen zal begrijpen hoe flauw dat van dat oosten was dus, ontstond er een burgeroorlog.
De Russen steunden het oosten dus de EU leende geld uit aan de regering van Kiev zodat zij daarvoor weer wapens bij ons konden kopen. De Russen steunden het opstandige oosten en de EU zou nu niets liever willen dan onder de NATO-vlag even orde op zaken te stellen in het oosten van dat land. Dus ook hier laten de Russen weer zien terrorisme niet in de weg te staan door het steunen van een guerrilla beweging die voor een hoop weerstand zorgt.

Toen MH-17 uit de lucht viel was het dan ook meteen duidelijk dat de Russen dit op hun geweten hadden. De Borsjt werd echter ook hier niet zo heet gegeten als zij werd opgediend en dus werden de Russen voor hun slechte gedrag alleen weer beloond met verdere sancties. De VS was de grote aanjager achter deze sancties, al heeft de VS genoeg redenen om hieraan zelf niet deel te nemen. Daardoor lijkt het alsof de EU een beetje een speelgoedje van de VS is maar, zoiets moet je in een onuitlegbaar breder verband zien.
Nu zit die dictator van een Putin weer dwars in Syrië. Wederom staat hij de goede zaak in de weg. De Russen bombarderen ISIS en beschermen Assad omdat de afzetting van Assad weer zogenaamd een binnenlandse aangelegenheid is. De Russen hebben zelfs de Turken bedreigt door heel even de grenzen van hun luchtruim te schenden. Dit terwijl ook de Turken onze bondgenoten zijn want ook zij steunen ISIS.

De Turken hebben namelijk een heel erg drukke agenda. Ze kunnen het wel vinden met de EU, willen bevriend blijven met de VS en ze hebben een pesthekel aan Koerden. Ook Koerden zijn allemaal terroristen en die dienen bestreden te worden dus, bombardeerde Turkije met enige regelmaat de Koerden en spraken voor de vorm nog wel wat schande over die ISIS jongens. Vroeger hadden de Koerden nog Saddam Hoessein maar, die is ongelukkigerwijs opgeruimd door de VS. Hoessein probeerde graag zijn bij de VS aangeschafte gifgassen uit op de Koerden. Natuurlijk hoofdzakelijk om de gekochte waar te testen. Saddam stond al tijden niet op goede voet met de VS en zou zeker onder garantie een nieuwe partij reclameren als er geen Koerd aan dit gas overleed. Neemt niet weg dat de Koerden hiervoor ook gewoon een buitengewoon geschikte doelgroep waren want, Saddam kon ze net zoals de Turken gewoon niet luchten of zien.

Omdat de Turken zulk voorbeeldig gedrag vertonen is er opnieuw sprake van de Turken te zullen laten toetreden tot de EU. Turkije is een democratie waar de EU zijn vingers bij aflikt want, die Erdogan heeft er goed de wind eronder. Het ultieme bewijs werd wel geleverd na de recente bomaanslag vlak voor de verkiezingen. Het heeft er alle schijn van dat dit een ISIS aanslag was en, dat mag ook wel als je al zo genereus bent geweestals Turkse regering.
De Koerden staan weer behoorlijk in de Turkse kou. Zo werd de Koerdische partijleider Selahattin Demirtas zondag avond 22 November nog beschoten in zijn auto. Demirtas is van de Koerdisch gezinde HDP partij, dezelfde partij die vele slachtoffers kent dankzij de door Erdogan en ISIS recentelijk georganiseerde bomaanslag in Istanbul. Demirtas heeft het overleefd dankzij een stukje kogelvrij glas en bedankt God voor de productie hiervan.

Dus ja, wij als EU leden zijn ons aan het opmaken voor een grote oorlog tegen het terrorisme dat steeds uit de hoek van de Russen lijkt te komen. De bomaanslag in Parijs was daar een goed voorbeeld van. Wij als westen ondernamen niet zoveel tegen ISIS want, dat zijn eigenlijk onze jongens. Goed, we vonden dat ze iets selectiever met hun gepubliceerde beeldmateriaal om mochten gaan want, dat lag toch wat moeilijk op de westerse maag. Verder waren ze goed bezig. Ze maakten een zooitje van Irak, vielen de Koerden lastig, hebben Kadaffi door zijn lelijke kop geschoten en willen datzelfde voor Assad. Daar kan geen Koenders, van Baalen of Tmmermans tegen zijn.
Dus nu willen we allemaal naar Syrië en het CDA lijkt zelfs voorop te willen lopen in deze heilige oorlog. Dan kan ons leger daar een potje rondlopen en ondertussen met geleende AK-47’s op de Russen schieten of zo. We zijn maar wat bang dat straks ISIS wordt uitgeroeid door de Russen en dat Assad gewoon mag blijven zitten. Moet je eens kijken hoeveel mensen het geweld van Syrië ontvluchten nu dat ISIS ze die kans geeft door met Assad het gevecht aan te gaan. Daaruit mag wederom blijken dat die propaganda tegen ISIS totaal ongegrond is en dat de aanslagen in Parijs duidelijk nodig waren om mensen zoals Sybrand van Haersma Buma even wakker te schudden. ISIS heeft onze hulp hard nodig daar in Syrië en het wordt tijd dat we ze ons leger sturen.

Want, zoals ons hele kabinet zegt: “Je kunt wel zeiken over ISIS en zo maar, die Assad is ook geen lieverdje”, dan zit daar maar één gedachte achter. Assad moet weg, beter vandaag dan morgen.

Verder moeten we natuurlijk meer geld voor defensie vrijmaken. Die ISIS jongens hebben spullen nodig en wij zullen in de toekomst misschien ook nog weleens een raketje afschieten. Of jij even wilt betalen aan die onzin. Verder moet Nederland dat zogenaamde handelsverdragje tekenen want, dan is Oekraine een papieren bondgenoot en kunnen we met de NATO of het toekomstige EU-leger daar even orde op zaken stellen. Eigenlijk willen we dan meteen een stukje Rusland annexeren als vergoeding voor de schade en, dat zal zich vast wel uitwijzen als een positieve zaak voor de belastingbetaler. Echt wel. Je moet gewoon een beetje vertrouwen hebben in de beslissingen van onze beleidsmakers. Dan komt alles goed. Belooft enzo … Vertrouw ze gewoon. Mark lacht altijd, da’s toch heel positief? De wereld is ook best mooi als je door de ellende heen kijkt. YOLO!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Een Turkse F-16 heeft een Russische straaljager uit de lucht gehaald. De Turken beweren dat dit vliegtuig zich boven Turks grondgebied bevond, dit wordt vanaf Russische zijde ontkend. De Russen…