Putin is bezorgd …

Vladimir Putin uit zijn zorgen en verwijt de pers over weinig journalistieke vaardigheden te beschikken. Dat is een feit waaruit de alternatieve media is ontstaan. De berichtgeving in het westen is bijzonder eenzijdig, verkondigd nieuws niet omdat het nieuws is maar omdat het een doel bevat en, dat laat de grootste gemene deler van de westerse bevolking in het ongewisse en volledig vals geïnformeerd.
De onderstaande video had wereldnieuws moeten zijn, als Vladimir zo openlijk zijn zorgen uitspreekt over een mogelijke nucleaire oorlog, dan is dat wereldnieuws. Maar onze media zwijgt door EU-propaganda te verkondigen om een aankomende Brexit het hoofd te bieden. Wat Putin hier te vertellen heeft is een groot gevaar voor de vrede in Europa. Onder auspicien van de VS is hier een oorlog in voorbereiding die geen winnaars onder Europeanen kent.

De EU staat dit gedrag voor. De EU faciliteert deze agressie en de woordbreuk van de NATO. Na het uiteenvallen van de Sovjetunie was de Russen belooft dat de NATO niet verder zou oprukken richting de Russische grenzen. De NATO heeft gelogen en bereidt zich voor op iets waarvan de NATO ook de provocateur is. De EU faciliteert dat en wij zijn onderdeel van de EU.
Dit gaat niet over waarop je stemt, of je links of rechts wilt zijn. Dit vraagt alleen om een antwoord op de vraag: “Wie is hier fout?” Is het onterecht dat de Russen zich zorgen maken? Is het fout om de aanleiding voor deze troepenopbouw alleen te vergoelijken met de inname van de Krim? Zonder de EU en de VS was er geen reden geweest voor de Russen om de Krim te annexeren en, de mensen op dit schiereiland zijn nog steeds dankbaar dat zij niet onder de illegale regering van Kiev vallen. Wat is juist en wat is het niet? En waarom horen of zien we hier niets over in de Nederlandse media?

De Telegraaf doet het lijken alsof de Russen op ieder moment de Baltische staten zullen binnenvallen, terwijl de Russen alleen een groeiende westerse macht aan de poort ziet verschijnen. Als we niet snel laten weten hier geen deel van uit te willen maken, dan zijn we binnenkort verwikkeld in de grootste oorlog allertijden. Precies dat waar we een hele koude oorlog voor gevreesd hebben gaat de werkelijkheid worden als niemand dit stopt maar, wie weet eigenlijk wat er gaande is?
Wat we weten is dat de Russen zonder veel slachtoffers te maken bezit van de Krim heeft genomen. Verder vallen de openlijke verwijten wel mee. We weten ook dat de VS Afghanistan volledig onder de voet heeft gelopen omdat ze een terrorist zochten die ze zelf gecreëerd hadden. Bin Laden moeten we dood wanen, de Afghanen leven in een puinhoop maar, niet alleen want de Amerikanen zitten er nog steeds. De VS is onder valse voorwendselen Iraq binnengevallen, ten koste van meer levens dan een gemiddeld welgestelde burger in Euro’s heeft. Daar hebben ze vervolgens met hun acties en centen een clubje genaamd ISIS gecreëerd, die onder de CIA vlag van de Arabische lente de wereld werd gepresenteerd. Kadaffi mocht van Hillary nog eigen huis en haard verlaten nadat ze Libië had platgegooid maar, Kadaffi had weinig vertrouwen in het woord van mevrouw Clinton en wilde zijn land niet in de steek laten. Kadaffi is dood, Libië is kapot en vol met radicale clubjes die de burgers daar vrezen.Voor de gemiddelde Libische burger heeft democratie nog nooit zo zuur gesmaakt maar, ze mogen zich in onze ogen gelukkig prijzen dat ze zijn bevrijd van hun dictator.

Vervolgens was er nog een dictator, namelijk meneer Assad. Ook hij wilde niet onder Amerikaans bevel vertrekken dus moesten er rebellen komen om hem te overtuigen. Deze rebellen bleken uiteindelijk van het hele westen, de Saoudi’s en de Turken nogal wat steun te ontvangen maar, dat was voor de democratische waarden en normen. Helaas bracht deze goede zaak nogal wat vluchtelingen op de been dus kwam Rusland Assad even helpen orde op zaken te stellen. “Dit is volledig ongepast en contraproductief”, zei Hillary, zelfs nadat Rusland succesvol de rebellen had gedecimeerd. Natuurlijk waren ze daar in de VS niet tevreden over want, in die rebellen waren miljarden geïnvesteerd en het regime van Assad weet nu weer succesvol stand te houden tegen de gesponsorde invloeden van het westen.
Als niets werkt, zit er voor dat westen nog maar één ding op. De peiler van het BRICS initiatief moet vallen en de EU was zo naïef om de Russen met Europese sancties op de knieën te willen dwingen. Dit bleek wat schadelijker voor de Nederlandse paprika telers dan voor de Russen want, die verbouwen ze nu zelf. De sancties van de EU hebben werkgelegenheid naar Rusland gebracht en niets anders lijkt meer te werken dan het initiëren van een oorlog waarin de EU zich gewillig laat meeslepen. Wie wil zich nou niet laten leiden door zo’n groep traag denkende potentaten? Steek je nu je vinger op, dan is Nexit je volgende stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Er zijn zaken die buitengewoon goed gaan in de EU en die blijven wat onderbelicht. Zo zijn EU-beleidsmakers afgeschermd van het dragen van een verantwoordelijkheid naar de maatschappijen die zij…