Putin zorgt voor de beveiliging van Tsipras

Een exclusief rapport van het ministerie van buitenlandse zaken van de VS toont aan dat Putin een opdracht heeft uitgevaardigd van 125 speciale troepen ter beveiliging van nieuwe Griekse regering. De eerste officiële vergadering die de kersverse regering van Alexis Tsipras had was, tot grote verbazing van de EU en de VS, met de Russische ambassadeur Andrey Maslov in Athene.
Nog opvallender is dat Alexis Tsipras heeft gewacht met het publiceren van zijn open brief aan Duitsland, waarin hij de Europese en Noord Amerikaanse financiële wereld schoffeerde, tot hij over de beveiliging van de Russische troepen daadwerkelijk beschikte.
Ter aanvulling van de speciale eenheden van het Russische leger, die nu de kern van de Griekse regering beschermen, heeft Putin een nieuwe order uitgevaardigd voor het sturen van geheime dienst medewerkers. Binnen deze groep geheime dienst personeel bevinden zich mensen van de presidentiële veiligheidsdienst en van de psychologische tak daarvan. De psychologische unit analyseert informatie om aan de hand van die analyse het risico op aanslagen op het leven van de president in te schatten.

Deze extra beveiliging is niet voor niets want, de brief liegt er niet om. Tsipras speelt de banken maffia gesteund door de overheden de zwarte Piet toe. Hij wijst op de verantwoordelijkheden die overheden hadden moeten nemen ten aanzien van de frauduleuze en failliete banken en, hoe deze instellingen door overheden zoals de EU de hand boven het hoofd is gehouden. De Grieken zijn door de EU in een te grote schuld gestort waardoor het voor de Grieken onder de huidige afspraken onmogelijk is geworden om aan hun schulden te voldoen.
Tsipras zegt dat de Griekse schuld onhoudbaar is en nooit voldaan kan worden zolang de Grieken blootstaan aan de fiscale martelingen (waterboarding). Hij geeft aan hoe alle Europeanen belazerd worden met de financiële maatregelen die door de EU, het IMF en de ECB  genomen zijn en dat de crisis op de manier waarop deze bestreden alleen maar erger zal worden.
Deze brief is een directe klap in het gezicht van hen die de Grieken in deze afgrond hebben laten verdwijnen en dat betreft het grootste deel van de westerse financiële wereld. John F. Kennedy wilde ook ooit de Federal Reserve buitenspel zetten en iedereen weet hoe dat is afgelopen.

De Russen hebben natuurlijk alle belang bij de rol die Griekenland nu binnen de EU vervult. Er is de Russen veel aan gelegen dat deze regering gaat overleven en de Grieken vinden in de Russen een betrouwbaardere beveiligingspartner dan ze ooit binnen eigen gelederen hadden kunnen vinden.
Putin bewijst zich weer als een grootmeester op het geopolitieke schaakbord en zonder zijn steun hadden de Grieken misschien nooit deze vuist kunnen maken. Met een minimum aan inzet speelt Putin nu voor de hoofdprijs mee vanuit Griekenland. Het enige dat hij heeft gedaan is wat mensen sturen om daarmee een enorm belang te verdedigen zonder dat hij zich actief bemoeit met de Europese gang van zaken. Een briljante zet van iemand die al eerder werd omschreven als een echte schaker.
Hiermee is Putin ook een bewaker van een stukje democratie dat nog over lijkt binnen de vestingen van de EU en dat is een opmerkelijk feit voor iemand die als een despoot wordt neergezet. Het Griekse vertrouwen in de Russen is terecht want, met de dood van Tsipras hebben de Russen en de Europese burgers alleen maar te verliezen.

5 gedachten over “Putin zorgt voor de beveiliging van Tsipras

 • 03/02/2015 om 23:14
  Permalink

  Wat is er verkeerd aan Poetin, hij waakt over Rusland dat kun je van onze regering helaas niet zeggen, open grenzen, en een instroom van culturen die de onze willen vernietigen, dat roepen ze keihard in onze straten, het paard van Troje is reeds gelost, en ze kijken de andere kant op, en die ze waarschuwt, wordt mond dood gemaakt, door de linkse ratten.

  Beantwoorden
 • 03/02/2015 om 09:48
  Permalink

  Als ik doorklik bij de bronnen kom ik elke keer bij vage websites terecht. MoFa heeft ook geen bericht geplaatst(zoals gesuggereerd wordt). Geloven dat het waar is kan ik niet.

  Beantwoorden
 • 02/02/2015 om 23:31
  Permalink

  Een mooie brief van Tsipras die aardig de waarheid spreekt. Rusland en China bieden hulp aan Griekenland. Eurpopa en Amerika kunnen weinig zeggen want die hebben bijna hetzelfde gedaan met de Oekraine alleen minder netjes. Ik denk dat hij die 125 man goed kan gebruiken. CIA, Mossad of Blackwater doen alles om hun zin te krijgen.

  Beantwoorden
 • 02/02/2015 om 21:58
  Permalink

  Heel fraaie zet.Heel proactief gedacht want de kans dat dit vanuit EU-VS in kwaad daglicht wordt gebracht met de nodige maatregelen`is natuurlijk niet denkbeeldig de dwang en financiële terreur staan nog steeds in stelling..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Onze veiligheid is in het geding. De terroristen schuimen door de straten en kunnen je op ieder moment overhoop schieten met Russische wapens of op zijn minst je kliko in…