Roger Stone gearresteerd

Veel mensen zullen weinig hebben met de naam Roger Stone. In het kort is Stone een politiek beest dat zich achter de schermen beweegt. Niet alleen dat maar, Roger Stone is ook de man die ruim 20 jaar aan het jasje van Donald Trump heeft gehangen met de vraag zich kandidaat voor het presidentschap van de VS wilde stellen.
Stone is zijn carrière begonnen in de campagne van Richard Nixon. Stone claimt dat Richard Nixon verwijderd is door dezelfde krachten die nu achter Donald Trump aanzitten. Stone heeft zelfs een tatoeage van Richard Nixon op zijn rug waarmee hij te kennen geeft waar zijn politieke loyaliteit en origine ligt. Niet alleen dat, die tatoeage is ook een statement van de recalcitrante natuur van de man. Stone zoekt altijd confrontatie en controverse en weet altijd wel de vuiligheid te vinden die in politieke campagnes zo belangrijk is.

 

Grote Bek

Roger Stone is een man die slecht ligt bij de deugmens. Hij wordt makkelijk als pedant ervaren en schuwt de loopgraven zeker niet. Hij heeft een grote bek, is bezeten van stijl en een manipulator van de media. Als Trump ergens ooit media-advies heeft gehaald, dan is het bij Roger Stone. De stijl waarop Stone de media gebruikt doet veel denken aan de manier waarop Trump Twitter gebruikt. Het maakt volgens de regels van Stone namelijk helemaal niet uit hoe je in de media komt, als je maar relevant bent.

Wil je Roger Stone leren kennen, dan is er de niet helemaal eerlijke documentaire “Get Me Roger Stone” op Netflix. De docu is niet helemaal eerlijk omdat er toch een beeld wordt neergezet van een politieke charlatan. Stone begrijpt het politieke spel, is trouw aan zijn conservatisme en zijn speelterrein ligt in de loopgraven van politieke campagnes. Na Nixon heeft hij zijn geld als lobbyist in Washington verdiend. Hij weet ideeën te verkopen, hij speelt zijn eigen spelletje op de grenzen van de wet. Saillant detail is dat hij met oa Paul Manafort in 1980 een lobbyfirma begon. Dit bedrijf had zeer nauwe banden met de Reagan administratie.

 

 

 

 

FBI Overval

Dus, waarom is Roger Stone plotseling belangrijk? Omdat donderdag op vrijdag nacht de woning van Roger Stone een invasie van de FBI kende. Waarom? Robert Mueller. Met welke reden? De Wikileaks emails van de Clinton campagne.
De emails die Wikileaks openbaarde zijn niet alleen de nekslag voor de Clinton campagne geweest maar ook het begin van het publieke Russia-collusion verhaal. De claim was dat deze informatie door de Russen was gestolen en daarmee werd afstand genomen van de inhoud van die e-mails. De inhoud van die e-mails is nog steeds geen reden voor degelijk officieel onderzoek terwijl we hieruit hebben kunnen leren dat de campagne van Bernie Sanders door de DNC is vernietigd. De DNC heeft het hele democratische proces ondermijnd en beroept zich daarna op de inmenging van Rusland in de verkeizingen van 2016.

 

Valspelen

De DNC heeft aan alle kanten vals gespeeld en is zo verweven met de Deep State dat dit de grootste rechtvaardiging voor het bestaan van het team van Robert Mueller is geworden. Het team Mueller gebruikt de macht van de FBI en media om de focus te houden op het gekozen narratief. Gaat dat narratief verloren, dan is Russia-probe voorbij en belandt het anti-Trump narratief in iets dat over beleid moet gaan. Dat is de grootste angst voor de anti-Trumpers. Trump moet weg wil de Deep State kunnen blijven bestaan en Roger Stone is de zoveelste poot waaraan men denkt te kunnen zagen.

Ondertussen is Jerome Corsi met Robert Mueller in een soortgelijk gevecht gewikkeld. Corsi, een journalist en Trump supporter, wordt ervan beticht te hebben gelogen tegen de FBI. Dat is de meest gebruikte intimidatie tactiek. Het liegen tegen de FBI is strafbaar, zoals we ook Michael Flynn in een onbelangrijke val hebben zien stappen. Stone hangt nu eenzelfde lot boven het hoofd en is daarom door een team van FBI agenten onder dreiging van vuurwapens uit zijn huis in Florida gehaald. Het tonen van zoveel overmacht is alleen voor het plaatje belangrijk. Ze hadden Stone ook rustig kunnen vragen mee te gaan. De complete terreur van zo’n overval is intimiderend en schept een beeld dat het narratief kracht moet bijzetten. Zo iemand wordt tenslotte niet zo behandeld als er niets aan de hand is, toch?

 

CNN

Opvallend bij de arrestatie van Stone is de aanwezigheid van een cameraploeg van CNN. Hoe wisten zij dat Stone zou worden overvallen door de FBI? Mag de FBI dit soort informatie lekken aan de media? Zou dit in normale omstandigheden niet een dergelijke operatie in gevaar brengen?
Het aardige aan deze vragen is dat vorige week de publicatie Buzzfeed met een artikel kwam, waarin  medewerkers van het Mueller team gelekt hebben. Mueller heeft vervolgens de informatie van Buzzfeed ontkracht. Het artikel van Buzzfeed werd door Mueller “inaccuraat” genoemd. Er werd echter niet ontkend dat Buzzfeed met twee medewerkers van Mueller heeft gesproken. Het lekken van informatie door FBI agenten is strafbaar.

 

Alex Jones

Zowel Jerome Corsi als Roger Stone hebben banden met Alex Jones van Infowars. Jones is in talloze rechtszaken verwikkeld en het doel van al die rechtszaken lijkt het financieel draineren van de oppositie van de Deep State. Ongeacht wat je van Jones vindt, de weerstand die hij ontvangt spreekt boekdelen over zijn vijanden en die willen allemaal Trump zien vertrekken. Dus, ook de tech giganten die nu bijna belangrijker worden dan de ‘oude’ MSM. Google, Facebook, Twitter en zelfs Paypall en andere financiële diensten nemen Infowars op dit moment alle platformen af. Zijn narratief past hen namelijk niet en, dat maakt duidelijk dat ook de social media platforms onderdeel van diezelfde Deep State zijn.

Zowel Corsi als Stone worden belast met het feit dat zij op voorhand kennis van de wikileaks documenten hadden. Dit moet Mueller nu gaan bewijzen en tegen Corsi is alleen bewezen dat hij tijd, data en personen heeft verwisseld omdat hij zich niet exact heeft herinnerd met wie hij op welk tijdstip contact heeft gehad. Niet over het feit dat hij over kennis beschikte die hij niet kon hebben. Corsi is nu met advocaat Harry Klayman een civile zaak begonnen tegen Mueller. Er wordt een schade van 350 miljoen Dollar geclaimd. Met de dagvaarding van Roger Stone loopt Mueller het risico dat Stone hetzelfde zal dan en Stone is een stuk openlijker en mondiger dan Corsi.

Roger Stone heeft plotseling weer alle aandacht en die aandacht is zijn grootste macht. De aanklacht is niet zo interessant als de toekomst. Stone heeft Mueller in talloze uitzendingen op Infowars uitgedaagd. Is Mueller in de val van Stone getrapt of gaat Mueller Stone het zwijgen opleggen. Aangezien Stone tegen een corrupte macht vecht, valt te bezien op welke kant dit muntje gaat vallen. Op dit moment wordt er van alle kanten getrokken aan de emails van de Clintons en de DNC. Tom Fitton (opvolger van Harry Klayman bij Judicialwatch) zit Hillary op de hielen over de Benghazi emails. Mueller heeft alleen de Russische inmenging in de verkiezingen van 2016 om mee te werken en, daarvan is nog steeds geen harde bewijzen. Met iedere arrestatie die Mueller doet lijkt de kuil die hij voor zichzelf graaft dieper te worden en vanuit steeds meer hoeken gaat nu de aanval geopend worden want, ook John Huber komt nog met een uitgebreid onderzoek naar de Clinton Foundation.

Hier kun je de officiele aanklacht tegen Stone vinden: https://www.justice.gov/file/1124706/download

 

Russia Collusion uitgelegd

Omdat er nu zoveel openbaar is geworden over het ontstaan van die zogenaamde Russia-probe zal hier binnenkort een artikel volgen waarin de gebeurtenissen op een rijtje worden gezet. Dit artikel gaat in de nabije toekomst relevant worden als naslagwerk om te kunnen blijven begrijpen waar het allemaal over gaat. Alles is gelogen en allemaal gericht tegen de kiezer die op 2016 zijn stem heeft uitgebracht. Trump moet verdwijnen en het liefst voor 2020. Na 2020 wordt het zelfs voor die Deep State een gevecht tegen de bierkaai. Het hart van die Deep State is de FED en ook die lijkt het steeds heter onder de voeten te krijgen.

 

Onbevestigde Aanslagen

Er zijn tal van onbevestigde geruchten over aanslagen op Donald Trump. Vlak voor de kerst werd nog een ex-marinier in Rusland voor spionage opgepakt en, Trump heeft daar opvallend weinig over gezegd. Kort daarna heeft hij wel getweet hoe eenzaam hij in het Witte Huis tijdens de kerst was. Daarna heef hij voor de camera de mensen van de Secret Service overmatig geprezen en gewezen op de vele automatische wapens die zij bezitten. Er vind heel veel tegelijk plaats rond dat Witte Huis. Op dit moment lijkt Trump toe te geven aan de Democraten en de shutdown op te heffen. Dat valt samen met de arrestatie van Roger Stone. Ondertussen laat General Flynn de FBI alles optekenen wat hij vanuit zijn voormalige functies weet over het functioneren van de Deep State. Alles wordt vastgelegd en, Trump kan dat allemaal openbaar maken.

Voor mensen die niet zien hoe diep de corruptie zit gaat het allemaal niet snel genoeg. Trump vecht tegen een vijand die zich niet aan de wet hoeft te houden en een nog te groot onderdeel van de overheid vecht tegen hem. Er is van alles in stelling gebracht en het geheel vergt een strategische timing. Het feit dat Mueller iets moet tonen en daarom Stone heeft gearresteerd geeft aan hoe weinig hij concreet heeft. Alles moet via legale weg naar buiten komen om het land niet in een vechtende kluwe te laten verzanden. Ook Roger Stone kan hierin een bijdrage leveren en, Robert Muller ziet zich steeds meer omgeven met de ellende die hij zichzelf op de hals heeft gehaald in de poging Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen. Dat alleen maar omdat niemand had gedacht dat Clinton zou verliezen.

 

4 dagen na plaatsing van dit artikel:

 

Eén gedachte over “Roger Stone gearresteerd

  • 27/01/2019 om 22:49
    Permalink

    Top artikel van Loyalist ! Altijd goede berichten , op feiten gebaseerd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Iets wat de volledig door MainStream Media geïndoctrineerde linksmens niet kan toegeven is dat Nederland door een Trump-achtige figuur gered moet worden. Voordat we nu allemaal naarstig op zoek gaan…