Stef Blok en de Liberale Wereld Orde

Minister van buitenlandse zaken Stef Blok heeft het tegenwoordig over de Liberale Wereld Orde. Er was een tijd dat iedereen hiervan over de zeik was gegaan. In ons geprogrammeerde autisme hadden we dan met veel verontwaardiging gezegd dat hij het fout heeft, “Het is geen LWO maar NWO Blok!” Wat den arme Stef echter te mekkeren heeft over zijn variant van de grootste centralisatie van macht op deze aardkloot is veel interessanter. Stef geeft het namelijk op.

Ja, onze Stef is met zijn Russische tegenpool Sergei Lavrov in München wezen praten en, schijnbaar heeft Lavrov hem een tipje van de sluier opgelicht. De monopole wereld gaat niet winnen dus, Stef staat aan de kant van de verliezers. Met enig besef van wat er wel in de wereld speelt had Stef dit antwoord al jaren geleden bij elkaar kunnen puzzelen maar, ook Stef heeft zich schuldig gemaakt aan dezelfde fout als de campagne van Hillary Clinton. De MSM is van het globalisme, NWO of nu weer LWO voor Stef, dat is nieuws met een agenda dat ook als propaganda omschreven wordt. Je moet nooit de fout maken in je eigen propaganda te gaan geloven.

Sinds de verkiezingen van 2016 in de VS is er iets in het westen hard aan het groeien en, dat gaat ten kosten van de club van Stef. Jarenlang kon de EU een grote bek hebben tegen de Russen. De Russen hebben heel wat verbaal geweld en Europese sancties over zich heen laten komen en bleven vriendelijk en beleefd. Heel anders als de EU zelf van waaruit jongens zoals Guy Verhofstadt telkens weer nieuwe namen moeten verzinnen voor de president van Rusland. Dat kon toen nog, de EU heeft ook in tirannie zelf heel goed kunnen gedijen onder de beveiliging van de VS van Obama.

Clinton had het moeten worden. Met Clinton zou de wereld worden geforceerd te mengen tot één roze gehaktbal, bestuurd door de kleine top. Daar was nog een grote oorlog voor nodig geweest, de oorlog waarvoor Israel wellicht is gesticht. Een nucleaire aanval vanuit Iran op Israel had van de wereld een nog grotere puinhoop moeten maken. Uit die puinhoop was een nieuwe ‘orde’ herrezen. Een orde met nog alleen maar mensen en regio’s. Geen landen met eigen grenzen, geen vrijheid van religie want, daar was het toch allemaal om begonnen, dus ook geen vrije meningsuiting. Daar heeft de VN al een heel plan voor gesmeed maar, die VN staat al even zwak als onze arme Stef. Het is over …

De koningshuizen en bankiersfamilies zijn aan het verliezen. Rusland is onder de controle van de centrale uit gekropen. Die hebben de schulden betaald, het IMF de deur gewezen en zijn geen verlenging van de licentie met de Rothschilds aangegaan. Rusland is vrij, veel vrijer dan wij in Nederland maar ja, Rusland wordt dan ook bestuurd door een tiran.

Vervolgens is Trump president van de VS geworden en, dat blijkt nu steeds meer de genadeklap voor het globalisme. Op economisch gebied heeft Trump nieuwe handelsverdragen laten optekenen en heeft het voor bedrijven in de VS makkelijker gemaakt om te concurreren door verlaging van de belastingtarieven. Dat heeft nu een aardig succes, meer Amerikanen dan ooit te voren zijn nu niet afhankelijk van de staat voor hun levensonderhoud. De FED probeert dat te temperen door de rente te verhogen. Dit gebeurt echter niet meer na de publieke aandacht die Trump hieraan gegeven heeft. Wat daar verder achter de schermen is gebeurd weten we niet maar, de FED heeft zijn keutel ingetrokken. Dat de Amerikaanse economie heel kwetsbaar is, mag daarmee zijn begrepen. Trump moet dus meer bondgenoten tegen de bank hebben.

China is door het hele centrale bankensysteem opgepompt en ook China hangt daarmee datzelfde zwaard van Damocles boven het hoofd. Trump heeft het altijd met veel respect over zijn goede vriend president Xi Jinping en ook de Russen kunnen al tijdenlang open met China praten. Tussen de VS en China speelt een vijandschap aan de voorkant. Dat is wat we zien. De Chinezen betalen nu importtarieven die uitonderhandeld moeten worden, er zijn tal van spionage issues maar, aan de achterkant zijn beide economieën van elkaar afhankelijk. Beide hebben een geprivatiseerde centrale bank en beiden willen daar vanaf.

Ondertussen vaart de EU nog steeds de andere kant op. Wat ooit met de stroom mee was, is nu stroom opwaarts en de rivier gaat alleen maar smaller worden dus de stroming neemt toe. Dat heeft Lavrov onze Stef even ingefluisterd en, Lavrov is een man die je wel serieus moet nemen. Sergei Lavrov zit sinds 2004 op deze positie en heeft samen met Vladimir Putin Rusland door hele woelige wateren geloodst.
Main topic tussen Lavrov en Blok aan de voorkant van dit verhaal is natuurlijk MH-17. Het hele MH-17 verhaal heeft belachelijke vormen aangenomen en lijkt enigszins op het Russia Collusion verhaal in de VS. Het heeft geen spek om de botten, evenals de hele Skripal affaire. In een globalistische wereld was dat al hoog gegooid maar, nu beide kampen eigenlijk over alle info beschikken wordt het schaken en deals maken. Mark gaat zijn onderste steen niet beneden houden en ook bij Porosjenko blijft het al een tijdje angstvallig stil. Iedereen die ooit zo’n grote muil over de Russen had begint aardig te dimmen. Lavrov heeft Blok te kennen gegeven dat gesprekken misschien uiteindelijk wel mogelijk zijn. Hele andere koek dan een Nederlandse overheid die niet op de antwoorden van de Russen zat te wachten.

Het was mooi weer vandaag, ook in Parijs. De gele hesjes van Macron trokken er deze keer twee dagen achter elkaar op uit. Het weer gaat alleen maar beter worden en, dat is in het voordeel van de demonstranten. Voor Macron gaat dit een heel lang jaar worden als hij niet opgeeft. Wat kan deze Rothschild jongen nog doen? Hij zou zich bij de #metoo movement kunnen aansluiten en zijn echtgenote kunnen aanklagen wegens pedofilie. Dat zal voor enige hilariteit zorgen maar, hoe hij zich het vege lijf gaat redden kan alleen de toekomst uitwijzen. Het zou zomaar kunnen uitlopen in een authentiek Frans drama dat met de nodige popcorn genuttigd zal worden.

De Italianen beginnen al te zeuren over de wurggreep van het centrale bankensysteem en zij zullen niet de laatste zijn. Het is onbegrijpelijk dat het eerst zover heeft moeten komen en het is prettig te zien dat we hier dan uiteindelijk toch beland zijn. Er is hoop. De geprivatiseerde centrale bank staat aan de voet van schaarste. Schaarste beperkt ons in het vinden van creatieve oplossingen. Als je moet knokken voor een stuk brood dan heb je geen tijd om tot fantastische nieuwe vindingen te komen. Nieuwe vindingen komen nu altijd bij grote bedrijven vandaan en die bestaan bij de gratie van het bankensysteem. Dat bankensysteem bestaat alleen maar zolang het de rest van de wereld leeg kan zuigen. Nu willen ze diversificeren en van energie de nieuwe munt maken. Daarvoor hebben ze hier een stelletje communisten en wat verwarde kinderen die alles uit angst willen opgeven. Ook ‘minder CO2’ gaat als slogan crashen en dan moeten we weer bomen planten. Ondertussen was Mark Rutte ook heel blij met de Nord Stream pijplijn terwijl we onze huizen moeten gaan verwarmen met falende pompen.

Dit is nog niet over maar, het is wel klaar. De MSM moet nu met EU regelgeving beschermd worden zodat jij hun beelden niet meer in je eigen video’s kunt gebruiken. Weet je wat er dan met zo’n video van een dronken Juncker was gebeurd? Die was verdwenen. Dat is de fase waarin we nu kwa media zitten. De MSM heeft verloren en wordt nu met een monopoliserende regelgeving op zijn plek gehouden. Het maakt allemaal niet meer uit, we werken er wel omheen.

 

 

Bijbehorende links:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3166654/minister-blok-ziet-gevaar-voor-liberale-wereldorde

https://www.ad.nl/politiek/blok-hoopvol-na-zakelijk-gesprek-met-lavrov-over-mh17~a915d220/

https://www.gasunie.nl/nieuws/nieuw-gas-voor-europa-premier-rutte-bij-opening-nord-stream

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-de-fed-is-het-enige-probleem-van-onze-economie~ab7f6ad6/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 

Eén gedachte over “Stef Blok en de Liberale Wereld Orde

  • 17/02/2019 om 20:20
    Permalink

    Prachtig weer Norbert,

    Blij met je schrijven en de info.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Je schrikt er niet meer van, als Mark Rutte zegt dat de EU meer voor eigen macht moet opkomen. Je schrikt er niet meer van wat Mark Rutte nog überhaupt…