William Barr, meer Deep State wordt het niet

De nominatie voor Attorney General van William Barr door Trump lijkt een bijna doodgezwegen onderwerp. William Barr is bijna nog meer Deep State dan de Deep State zelf. Je hoeft geeneens je zoekmachine echt te belasten om op de rijke CIA geschiedenis van William Barr te stuiten om te weten waar de man zich allemaal aan schuldig heeft gemaakt.

 

William Barr

Barr werd in 1971 direct vanuit school gerekruteerd door de CIA en is al vlot met behulp van George H W Bush tot in de hoogste rangen van de CIA gestegen. Barr wist van alle smerige zaken die de CIA ondernam en is in zijn carrière hoofdzakelijk verantwoordelijk geweest voor de cover-up daarvan. Barr functioneerde als een beschermheer en fixer voor de Bushes en de Clintons. Zo werd Barr AG van 1991 tot 1993 om het Iran contra schandaal vanuit het ministerie van justitie te regisseren. Onderaan dit artikel vind je een link naar een artikel dat zijn carriere tot 1994 beschrijft.

Op dit moment spelen in de VS verschillende zaken rond justitie. Jeff Sessions is door Mat Whitaker opgevolgd en Whitaker wordt momenteel door het congres ondervraagd over het onderzoek van Mueller. William Barr wordt op dit moment door de senaatscommissie ondervraagd voor de uiteindelijke toelating tot zijn functie als hoofd van justitie. Barr en Mueller kennen elkaar al een lange tijd …

 

 

 

 

Voorkant

Als je zo van de voorkant tegen die feiten aankijkt, dan kun je alleen maar tot de conclusie komen dat Donald Trump een enorme fout heeft begaan of helemaal niet is wie hij claimt te zijn. Het eerste is onmogelijk. Hij heeft zich niet vergist, hij was op de hoogte van de carriere van Barr en dat waarschijnlijk met meer details dan je op het net kunt vinden. Dus Trump is zelf zo Deep State als  maar zijn kan. Dan had hij beter op de golfbaan kunnen blijven want, met HRC aan de macht was de Deep State tot volledige bloei gekomen. Nu heeft hij een hoop last van die Deep State en haalt hij ogenschijnlijk zijn grootste vijand op een hele strategische plek binnen.

 

Achterkant

Dat is dan de voorkant. Willen we een klein kijkje aan de achterkant nemen, dan hoeven we niet verder terug te gaan dan 5 december. De begrafenis van George H W Bush was een bijzonder evenement dat we beslist niet mogen vergeten. Het eerste wat we daarvan weten is dat iedereen een briefje heeft gekregen behalve Jimmy Carter. De Obama’s, de Clintons, de Bidens, en ook Mike Pence. Pence is een zeer loyale vriend van de Bushes. Aan het einde van de plechtigheid liet George W Bush zijn vrouw Laura iets lezen en die liet het haar zwager Jeb zien. George W stond er verslagen bij, Laura keek vertwijfeld en Jeb was totaal uit het veld geslagen. Wat er geschreven stond was schijnbaar kort, duidelijk en verwoestend.

De volgende dag werd William Barr door Trump kandidaat gesteld voor de hoogste positie bij justitie. Barr heeft openlijk gezegd dit allemaal op zijn 68ste niet meer nodig te hebben en had eigenlijk gewoon met zijn vrouw afgesproken het rustig aan te gaan doen. Waarmee heeft Trump hem overtuigd? Wat is de taak die alleen Barr kan vervullen?

 

CIA

De CIA bestuurt de VS. De CIA zit in alle overheidsonderdelen zonder dat dit bij de overheid officieel bekend is. De CIA laat zich namelijk niet in de keuken kijken, iets dat bij wet geregeld is met de handtekening van Harry Truman. Het argument was dat de geheime dienst anders geen geheim zou kunnen bewaren hetgeen de gehele onderneming zinloos maakte.

Er is geen enkel inzicht in wat de CIA doet en wie er van de CIA is. De CIA is overal en William Barr kent een hoop van de spelers en de spelletjes die zij spelen. Het departement van Justitie zit vol met CIA mensen die alles wat bovenwater komt er weer onder duwen. De FBI is vergeven van CIA mensen met dezelfde taak. Dit alles om iedere vorm van transparantie tegen te gaan. De CIA maakt namelijk gebruik van criminele activiteiten om wereldwijd het beleid van globalisten te ondersteunen. Dat in de breedst mogelijke zin, niets gaat te ver en iedereen met een beetje macht ontkomt niet aan de aandacht van de CIA.

 

Patriottisme versus globalisme

Dat wil niet zeggen dat iedereen die bij de CIA werkt tot op het bot verrot is maar, de belangrijke functies worden door globalisten bekleed. Deze dienst werkt internationaal en niet voor de VS, al maakt ze wel gebruik van de VS om het beleid in de wereld te sturen. De VS is tot Trump de sterke gemilitariseerde arm van het globalisme geweest en sindsdien is het in de VS oorlog tussen de witte boorden. Het gevecht tussen het globalisme en het patriottisme woedt al lang. Nog nooit heeft het patriottisme een gecoördineerde strategie gehad en, dat zien we nu onder Trump wel tot stand komen.

Hoe William Barr in die strategie past is volledig onduidelijk maar, er gebeurt daar in Washington van alles. Onlangs hebben we de SOTU gehad en ook dat evenement sprak boekdelen. Daar hebben we Donald Trump de voorkant van de politiek zien bespelen. Het narratief van de Democraten is volledig gesloopt en de partij lijkt zich niet meer te kunnen hervatten of te verenigen. Er zijn nu zoveel idioten door de partij binnen gehaald waar geen enkele controle meer over is. De achterban van de partij gaat steeds meer die rooie pil door de strot geduwd krijgen en gisteren is een artikel in ’The Hill’ verschenen dat nog een keer diep de bijl in de wortels van de partij zet.

De Clintons liggen nu serieus onder vuur. Het artikel van John Solomon in The Hill heeft de spotlights op de Clintons gezet en dat gaat nu niet meer weg. Het hele Russia Collusion narratief lijkt nu om te draaien en Robert Mueller heeft al aangegeven binnenkort te gaan rapporteren. Tegen Trump is niets gevonden maar, Michael Flynn heeft honderduit kunnen praten. De FBI heeft alles moeten noteren en officieel vast moeten leggen. Als Mueller de zaak niet publiek maakt, dan beschikt Trump nog altijd  over de mogelijkheid tot de-classificatie over te gaan.

 

 

Haspel SOTU

 

Ondertussen droeg Gina Haspel, de directeur van de CIA een rode jurk met witte hoedjes. In de context van het hele verhaal bestaat dat niet als toeval maar als boodschap. Haspel oogde ontspannen en vrolijk op dit evenement, een gemoedstoestand die beslist niet alle aanwezigen toebehoorde. Haspel openbaarde zich publiek als een ‘White Hat’ en dat is velen niet ontgaan.
De kans bestaat dat Haspel de laatste CIA directeur zal zijn. Zeker nu William Barr met tegenzin aan een nieuwe baan begint terwijl hij eigenlijk met pensioen wilde. Met Barr zal gepraat zijn. Hij is één van de aannemers die de huidige Deep State heeft opgebouwd en nu mag hij dat monster weer afbreken.

Natuurlijk kun je ook voor de makkelijke werkelijkheid kiezen. Dat doet de MSM ook. Die zijn door Trump al de vijand van de natie genoemd en, we weten dat de Mockingbird media ook onder controle van de CIA staat. Die media verliest iedere dag meer van haar geloofwaardigheid. Social media kanalen proberen ander nieuws dan dat van de MSM te onderdrukken maar ook dat lukt maar met mate. Het spelletje lijkt langzaam om te keren. Na twee jaar sloopwerkzaamheden van Trump staat niets meer zoals hij het heeft aangetroffen in januari 2017. Toen wist hij al dat Obama met zijn operatie ’The Hammer’ hem afluisterde. Al die koppen gaan binnen twee jaar rollen. Gebeurt dat niet, dan wordt Trump in 2020 niet opnieuw gekozen en zouden we weer kunnen afglijden richting dat globalisme.

 

Geïnteresseerd in de geschiedenis van Bill Barr? Click dan HIER.

2 gedachten over “William Barr, meer Deep State wordt het niet

 • 12/02/2019 om 06:09
  Permalink

  Ik begin steeds meer het vervelende onderbuik gevoel te krijgen van Trump. Staat hij wel echt aan onze kant. Zo niet heeft de gehele mensheid verloren.

  Beantwoorden
  • 17/02/2019 om 17:47
   Permalink

   Ach jongen, laat je niet zo makkelijk uit het veld slaan. Er is een hoop shit die we niet weten want, daar zijn we niet bij. Dit is een hele speciale tijd en wil je zien hoe goed of hoe slecht Trump het doet, dan moet je goed naar de smoeltjes van de globalisten kijken. De centrale bank is de prijs en, die gaat pas na 2020 geclaimd worden.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Minister van buitenlandse zaken Stef Blok heeft het tegenwoordig over de Liberale Wereld Orde. Er was een tijd dat iedereen hiervan over de zeik was gegaan. In ons geprogrammeerde autisme…