Nederland eerder al een Fortuyn verloren. Volgt Joop?

En sindsdien zijn we niet alleen Fortuyn kwijt maar, ook onze vrijheid is met onze soevereiniteit aan de EU vergeven. Daar hield het echter niet op. Heel de EU vreet nu uit de ruif die Nederland in ruim een halve eeuw bij elkaar gespaard heeft. Het gaat echter nog steeds goed in Nederland. Niemand lijkt zich echt zorgen te maken. Ja, er zijn wat meer demonstraties maar, toen meer dan een halfmiljoen mensen tegen de bom de straat op ging hebben we het ook overleefd. Nederland slaapt, rust op tanende lauweren, maar niet iedereen. Er is een man die betrokken is, al minimaal 15 jaar actie onderneemt om de maatschappelijk achtergestelden te helpen overleven. Deze man ontplofte toen de Nederlandse werknemer door de FNV werd verkocht en stichtte de Burger Bond Nederland.

 

Burgerarrest

Dus, wie is die man? Wat kan zo’n man behalve zich kwaad maken? Die man is Joop Lamers en Joop maakt zich niet zomaar kwaad maar is bereid zijn woede om te zetten in actie om zaken te veranderen. Joop Lamers riep op tot een burgerarrest van politici en ambtenaren die zich boven de wet achten. Een volledig legale handeling volgens artikel 53 in het wetboek van strafrecht. Schijnbaar schrok men daar in Den Haag van. Schijnbaar is men in Den Haag als de dood dat het volk haar rechten terugpakt. Eigenlijk kun je dat “schijnbaar” wel vergeten want, als iets duidelijk is, dan is het dat Den Haag begint te beven bij het idee dat Nederland zich verenigt achter de in de wet beschreven “Burgerrechten” die men in Den Haag al jaren schoffeert.

 

 

 

Aanslag

Onderaan deze pagina kun je een link vinden met een feitenrelaas over de gebeurtenissen rond de persoon van Joop Lamers. Het geeft puntsgewijs aan hoe er op Joop zijn gezondheid sinds 2 juli 2020 een aanslag is gepleegd. Dit zou je kunnen omschrijven als een poging tot moord. Joop is van achteren aangevallen door minimaal twee personen die door de politie beschermd werden. Het heeft er alle schijn van dat deze personen ook tot de politie behoren maar, dat is niet te bewijzen zonder enige vorm van identificatie. Joop liep ’s nachts terug naar zijn auto en hoorde achter hem roepen: “Van bovenaf slaan!”. Joop duwde zijn partner weg van het gevaar, draaide zich om en werd met een knuppel vol in zijn gezicht geraakt. De bedoeling was duidelijk, Joop zou keihard achterop zijn hoofd geslagen worden. Dit had met gemak hersenletsel en zelf de dood kunnen betekenen, had hij de klap niet met zijn gebit opgevangen. Zijn gebit brak in verschillende stukken en uiteraard raakte Joop gewond, echter niet genoeg om niet te reageren. De aanwezige politie beschermden de dader en hun vermoedelijke collega, ondanks dat ze wel Joop gelijk gaven van het feit dat het hier excessief en onrechtmatig handelen betrof.

 

Molotov cocktail?

Op 6 juli, 4 dagen na het hierboven vermeldde incident werd Joop Lamers van zijn bed gelicht door een flink arrestatie team. Joop werd ten laste gelegd dat iemand hem had horen zeggen dat hij met molotov cocktails zou gaan gooien. Iemand had gehoord dat Joop iets had gezegd? Wat is dit voor een rechtsstaat als dat al genoeg is om je uit je huis te rukken? Alle communicatiemiddelen, computers, en informatie dragers werden door de politie uit Joop’s woning gehaald en onderzocht. Later kwam de aanklacht dat hij Hugo de Jonge had bedreigd met een afbeelding op social media. Een pathetischere aanklacht is nauwelijks te formuleren, tenzij je wordt aangeklaagd voor het maken van een video waarin je een Barbie in de fik zet en zegt dat het Mark Rutte betreft. In wat voor een land wonen we als je een plaatje deelt dat je geeneens zelf hebt gemaakt en daarvoor wordt aangeklaagd? Is dat niet het zoeken naar die spijkers op dat bekende lage water? Is dat niet iets vinden omdat je verder helemaal niets hebt? Hoe zit het met de echte criminelen in Den Haag, die zich vergrijpen aan het Nederlandse publiek alsof het een slechte film betreft? Waarom is justitie zo eenzijdig geïnteresseerd en kan het zo zijn dat ook de top van justitie zich ernstig zorgen maakt over zo’n burgerarrest?

 

Bedreiging ministers en kamerleden

Joop had ook ministers aangeschreven. Een brief schrijven is leuk maar, wie ontvangt dat ding als je die niet aangetekend verstuurt? Joop heeft brieven naar ministers gestuurd om ze te wijzen op de wetten die zij schenden met hun beleid. Het bezit van die adressen werd door de politie als een directe bedreiging gezien terwijl ze als correspondentieadressen gewoon online te vinden zijn. Wederrechtelijke bedreiging noemt men dat. Heb je dus een adres van het Binnenhof, dan bedreig je daar minimaal de gehele tweede kamer mee. Heb je het adres van Madurodam dan bedreig je schijnbaar de kleinste stad van Nederland. Heb je je eigen adres in je portemonnee zitten, dan zul je waarschijnlijk zelfmoordplannen hebben. Zo lijkt justitie dit soort gegevens te mogen interpreteren.

 

Coma door diabetes

Joop heeft verhoor sessies van acht tot negen uur lang gehad voordat zijn detentie van drie dagen werd verlengd met veertien. Joop werd van Houten overgebracht naar Krimpen aan de IJssel, waar hij niet de juiste voeding kreeg waardoor zijn bloedsuikerspiegel tot gevaarlijke waarden steeg. Joop had in coma moeten geraken maar, Joop is een ijzersterke vent met diabetes. Zijn detentie werd nog eens met dertig dagen verlengd en deze is later geschorst vanwege de kwetsbare gezondheid waarin hij verkeerde. Nu heeft is hij thuis maar alles behalve vrij. De reclassering, de politie en ook justitie kunnen hem oproepen wanneer zij willen. Joop is thuis maar allesbehalve vrij, de instanties behouden zich zelfs het recht voor zijn huis te betreden als zij daar zin in hebben. Joop mag op verschillende locaties in Nederland niet komen en zeker niet met de media spreken. Joop is niet dood gemaakt, ook al zijn daar nu serieuze pogingen toe ondernomen. Nu probeert men de druk op Joop zo op te voeren dat hij breekt maar, je kunt een gebitsprothese breken, niet de man.

 

 

 

Herstel van de Democratie

Joop Lamers is een man die zijn tijd niet verdoet en zelfs een tijd in een cel nuttig weet om te zetten. Joop heeft aan zijn visie op de toekomst van Nederland gewerkt. Hij heeft een plan beschreven waarmee hij Nederland kan veranderen zodat de gerechtigheid en de democratie weer een kans krijgen. Joop wil het bindend referendum terug. Dat is een vorm van directe democratie waarnaar geluisterd dient te worden. Het raadgevend referendum was altijd een zoethoudertje van de regenten politiek waaronder de Nederlandse democratie gebukt gaat. De afschaffing ervan zorgt voor meer politieke rust omdat er geen keiharde duidelijkheid meer is over hoe de Nederlander denkt. Met een bindend referendum waren we ook nooit in de Euro, het verdrag van Lissabon en de deal met Oekraïne gestonken. We hadden met een dikke vette “NEE” te kennen gegeven, zodat dit alles niet zou gebeuren. De gevolgen van een dergelijke besluitvorming werden toen negatief uitgelegd maar, nu kunnen we niet meer om het simpele feit heen dat Nederland het beter met Nederland voor heeft dan een stelletje gekochte criminelen in Den Haag.

 

Raad van bestuur

Joop Lamers is de “Raad van Bestuur” begonnen. Joop wil van de partij politiek af en, ik zou heel graag horen hoe hij denkt dat Nederland bestuurd zou moeten worden. Hij heeft wel aangegeven dat de besluitvorming van de afgelopen drie kabinetten Rutte een onderzocht dienen te worden. Er is met enige zekerheid te zeggen dat er sprake van onrechtmatige besluitvorming is geweest en dat moet tot de bodem worden uitgezocht. Dankzij alle achterkamertjes weten we niet hoe Den Haag besluiten neemt maar, dat de Nederlandse burger niet vooraan staat als het om de te verdelen belangen gaat mag geen verrassing meer genoemd worden. Ergens moet het recht en het bestuur van het land voor de Nederlandse belangen opkomen en dat lukt nooit binnen de parlementaire democratie zoals we die nu kennen.

 

Verkiezingen

Joop Lamers gaat zich verkiesbaar stellen. Dat is een andere manier waarop je de politiek kunt veranderen bij genoeg stemmen van het volk. Pim Fortuyn ging datzelfde traject in en Fortuyn heeft dat met zijn leven moeten bekopen. De vraag is of we dat nog een keer toelaten en daarom worden er nu al aanslagen op Joop gepleegd. Veel mensen hebben het al gehad over die veenbrand die in Nederland woedt. Je ziet niet waar het brandt maar, je ruikt het. Oud politie mensen zoals Abe Dijkstra schamen zich voor de huurlingen die nu in grote getale binnen politie en justitie burgers met geweld bestrijden. Die strijd gaat ook over hun vrijheid maar, zo ver heeft geen ordervolger leren denken.

 

Voor Volk en Victorie

De Raad van Bestuur gaat met de noemer “Voor Volk en Victorie” meedoen aan de komende tweede kamerverkiezingen. Joop heeft op social media een grote achterban en die gaat vanaf nu alleen maar groeien. Nederland pikt het niet meer. Joop heeft een verhaal dat we het allemaal anders moeten doen en zelf veel meer de verantwoording moeten dragen voor de beslissingen die uit onze naam worden genomen. Ik heb Joop zelf slechts één keer mogen ontmoeten maar, als iemand dit kan, dan is het een man van het volk, die zonder politiek correct gezeik gewoon zegt wat hij denkt. Als ze Joop niet vermoorden, dan zal zijn beweging met een behoorlijke vaart groeien. Er is namelijk geen keus. Politieke partijen hebben slechts het doel de verkiezingen te winnen. Na de winst is de kiezer vergeten en worden er coalities gevormd waarin alles mogelijk is behalve de beloften die de kiezer zijn gedaan. Dat is het resultaat van decennia lang gepolder. Het is een contraproductieve zwendel over het mandaat van een kiezer die volledig vergeten wordt nadat zijn stem is uitgebracht. Het systeem moet om en Joop is een man die verrassend doortastend kan blijken als hij de kans krijgt.

 

Partijenstelsel

“Het partijenstelsel moet op de schop”, aldus Joop Lamers en daar stemt uw Loyalist mee in. Het feit dat Joop Lamers zo onder druk staat geeft eens te meer aan dat de staat hem vreest. Terecht denk ik want, als het Joop Lamers lukt om vier jaar in de tweede kamer te zitten, dan zal hij de enige blijken die geen concessies heeft gedaan aan een bolwerk dat niets met de vrijheid van de Nederlander op heeft. Dat zal hem in zijn tweede termijn in ieder geval dominant kunnen maken in de Nederlandse politiek en daar leek ook Pim Fortuyn op af te stevenen.

 

Hier vind je een link naar het gehele feitenverslag zoals Loyalist uit anonieme bron ter ore is gekomen.

Eén gedachte over “Nederland eerder al een Fortuyn verloren. Volgt Joop?

  • 23/12/2020 om 18:45
    Permalink

    Enorm trots op mijn broertje, Joop Lamers, ik hoop dan ook dat hij de verkiezingen kan ingaan, en voor Volk en Vrijheid blijft strijden. Ik sta in ieder geval achter hem.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
We hebben onlangs allemaal minimaal snippers gezien van de te lange persconferentie van onze demissionaire premier en zijn secondant De Jonge. Het is sindsdien s’avonds weer stil op straat. De…