Propaganda van de bank brengt je Yemen aan de Maas

We zitten opgesloten in een maatschappij die dankzij een onbegrensde stupiditeit wordt vormgegeven. Vanmorgen werd ik wakker in het braaksel van CNN over het telefoontje van Trump met Putin. Het Mueller rapport vermeldt namelijk dat de Russen de Amerikaanse verkiezingen hebben proberen te beïnvloeden. Alles wat Rusland is wordt Putin genoemd. Putin moet het synoniem voor direct gevaar zijn. Een steeds ongeloofwaardigere propaganda als je kijkt hoe Putin voor de Russen werkt en Trump voor de Amerikanen.

 

Vrijheid en Democratie?

In Nederland zijn we nog niet zo ver. We hebben een Baudet wiens ijdelheid groter lijkt dan zijn missie. Hij heeft op vele vlakken gelijk en zijn presentatie is voor velen vervlochten met een elitarisme dat de nekharen van menig Nederlander doet rijzen. Vervolgens hebben we een Geert Wilders die precies de andere kant op gaat. Hij noemt het beestje bij de naam maar, slechts één beestje heeft zijn volledige aandacht. Ondertussen heeft niemand het over die olifant in de huiskamer, de centrale bank.

 

Inflatie

Politici die het niet over het functioneren van de centrale bank hebben, zijn onderdeel van het probleem. Al dat gekakel over het klimaat, gelijkheid en diversiteit, heeft niets te maken met het daadwerkelijke probleem. We worden wereldwijd beziggehouden met overleven, slechts weinigen onder ons hebben de mogelijkheid hun financiële zekerheid te vergroten, waardoor we afhankelijk achterblijven in een slavernij-systeem. Het geld wordt steeds minder waard. Het vermogen wat je ooit hebt weten te bij mekaar te sparen verdwijnt als sneeuw voor de zon en je overheid gooit alle, uit jouw loon afgenomen, afgehouden reserves over de balk met contraproductieve beleidsvoering.

 

Verzorgingsstaat

De werkende Nederlander is verzopen in collectieve spaarregelingen, potjes van waaruit bepaalde doelen gediend zouden worden. Dat alles ging met de belofte van sociale zekerheid, niemand in dit land zou mogen creperen omdat hij niet voor een inkomen werkte. Dat heeft een tijdje uitstekend gewerkt waardoor er vertrouwen ontstond in het systeem. We hebben samen geïnvesteerd in de sociale woningbouw. Er zijn hele wijken opgetrokken om mensen met minder geld van fatsoenlijke woonruimte te voorzien. Dat project is voor een knaak en een rol drop verkocht aan coöperaties met een winstoogmerk en de sociale component bestaat nu uit een subsidie cultuur die meer papier produceert dan we bomen hebben.

De overheid lijkt inefficiënt maar is heel efficiënt in het opmaken van geld. Dat is een doel, het leegmaken van de potjes, zodat straks de overheid kan tonen dat er geen geld meer is. We stevenen op een crisis af waarover weinigen zich zorgen maken. Niemand van de mensen die nog een aardige boterham verdienen hoor je over het feit dat hun pensioenreserves in de catacomben van de EU staan geparkeerd. Niemand hoor je over het feit dat de Nederlandse pensioenpot goed voor 60% van het pensioengeld binnen de EU is. Je hebt jarenlang verplicht gespaard en dat ga je straks met de rest van de EU delen. Daar zijn we allemaal schijnbaar mee akkoord want, je hoort er niemand over.

 

Lucky bastards

Nee, in Nederland maken we ons druk over de klimaatverandering, rassendiscriminatie, genderpolitiek en sociale ongelijkheid. Van dat laatste mag je nu begrijpen dat we straks allemaal gelijk zijn en dezelfde armoede delen, op een paar lucky bastards na die absoluut later nog aan de beurt gaan komen. Mensen met een eigen bedrijf achten zich veilig omdat ook zij niet begrijpen dat met één streek van de pen van de overheid hun hele business teniet kan worden gedaan. De staat wordt opgenomen in de Europese superstaat en nog velen staan te juichen, zonder de wetenschap dat hun Utopische ideeën zich zullen verwezenlijken in een totaal fascistische communistische staat.

Dat gaat de Russen onder Putin niet gebeuren, evenmin de Amerikanen onder Trump. Je moet je bezit beschermen, binnen dat idee hebben we ons laten verenigen in een staat. Het grote gevaar komt echter niet van buiten maar, het is binnen. Wij geven het de macht om ons geleidelijk alles af te nemen zoals de stichter van het land na Napoleon dat voorzien had. Hier is voor gewaarschuwd maar niemand luisterde want, alles werd alleen maar beter. Dat punt zijn we voorbij. Er is geen verbetering meer en dan zijn er tal van clubjes die daarvan de zogenaamde minderheden de schuld geven.

 

Afleiding en 5G

We laten ons afleiden op talloze manieren, waardoor niemand door de bomen nog het bos ziet. De bomen worden op dit moment letterlijk gekapt, terwijl het klimaat in allerhande nood moet lijkt te zitten. De digitale industrie kan met haar nieuwe techniek niet door de bomen heen kijken en voor het publiek worden talloze nieuwe bomen opgezet. De influx van ‘migranten’ loopt de spuigaten uit, de overheid laat burgers in nood in kou staan en ondertussen worden we bedreigd met een milieuramp als we niet meer geld in het milieu pompen dan we in 50 jaar bij mekaar verdienen. Waarom? Het gaat allemaal over controle. Je mag zeiken over alles behalve het koningshuis en de geldcreatie.

 

Maffia

We begrijpen niet dat dit land de speeltuin van een maffia is die haar beloften niet nakomt. Ze hebben zich de geldcreatie eigengemaakt met een gewillig en benoemd ‘koningshuis’. Dat ga je de gemiddelde droeftoeter met zijn oranje vlaggetje niet uitleggen. Ook die PVV-er niet want, die heeft een andere missie opgedragen gekregen. Je kunt niemand in dit land nog uitleggen dat de werkelijke vijand niet de islamiet is die door de overheid is binnengehaald en de cultuur gaat veranderen. De vijand is degene die hem heeft uitgenodigd hierheen te komen. Het is degene die hem met open armen ontvangt en hem beloftes doet vanuit de belastingpot waarvoor steeds meer betaald moet worden. Al die lieden die jouw verdiensten willen innemen om het vervolgens zonder overeenstemming opnieuw te verdelen zijn je vijand. Zij blijven nemen, zelfs als je niets meer hebt te geven.

 

Domme agenda?

We verliezen dit land aan een overheid, gestuurd door de ‘bank’, die nog alleen maar beslissingen neemt om de positie van de Nederlander te ondermijnen. Het is al talloze mensen opgevallen dat het beleid niet goed voor Nederland als natie is. Het is te betreuren dat de beleidsmakers als ‘dom’ worden afgeschilderd. Ze zijn niet dom, ze dienen slechts een totaal andere agenda dan het land is voorgehouden. Degene die dat niet ziet mag met recht “dom” genoemd worden. Het probleem is dat er teveel domheid heerst, omdat men liever met teveel emotie op incidenten reageert om daarna snel een schuldige aan te wijzen. Die schuld ligt nooit bij de overheid maar bij groepen.

 

Media

Die groepen lijken door de media beschermd te worden maar het tegendeel is waar. Door de daders van geweldsdelicten juist niet bij naam te noemen, weten we tegenwoordig direct tot welke groep zo’n dader behoort. Als een Duitser op de Dam namelijk iemand zou neersteken, dan zou zijn afkomst direct bekend worden gemaakt. Het is juist het gebrek aan openheid dat mensen binnen die specifieke groepen allemaal aanwijst als daders. Daaruit ontstaat een extra vijandigheid die wordt uitgelegd als discriminatie. Zo worden we in een snelkookpan van vijandigheid bij mekaar gegooid, wachtend op de druk die deksel door de afzuigkap moet schieten.

 

 

Vervolgens zien we dat overheden in het westen in samenwerking met grote techbedrijven hun best doen de realiteit te vervormen. De echte vrije pers gebruikt social media om iets te brengen dat tegen het grotere belang kan indruisen. Daar vindt een censuur plaats waar nog weinig tegen te doen is. Het geluid mag namelijk blijven bestaan maar, het bereik van dat geluid wordt keihard gedempt. Wat er echt aan de hand is wordt door de gesponsorde media niet verkondigt. Je mag slecht nog verontwaardigd zijn over wat deze media je wel vertellen. Dat gebeurt dan met de nodige emotie, een menselijke staat van zijn die iedere vorm van intellect onderdrukt. Je mag reageren, als het maar dom en kortzichtig genoeg is.

 

Totale onverschilligheid

We zitten op het punt waarop de hypocrisie in deze samenleving zo transparant is geworden dat iedereen het kan zien. De meesten halen hun schouders op en hopen dat dit slechts een fase is. Ondertussen stemmen ze zichzelf en de rest naar de verdoemenis. Een onbegrijpelijke slavenmentaliteit. Het is een mentaliteit die naar een hogere macht kijkt met smekende ogen om voor hen te blijven zorgen. Dat zonder de wens ook voor de rest te zorgen en daarmee een lot van verdeling verzegelt. Ooit werd die macht God genoemd, totdat de staat het overnam. Dat terwijl deze maatschappij op het christendom is gefundeerd. Een religie waarin duidelijk is gemaakt dat als jij jezelf niet wilt helpen, je weinig van die hogere macht hebt te verwachten. De staat heeft met de sociale zekerheid een hele andere stelling ingenomen. Daarop heeft het statisme enorm aan volgelingen gewonnen en die worden nu gebruikt in een systeem dat iedereen alles wil afnemen.

 

Statisme

De vrije markt economie behoort niet tot het statisme, hetgeen eigenlijk gewoon de adoratie van de geldcreatie is. De ongelimiteerde geldcreatie zorgt voor een constante verarming. Je kunt nog zo hard werken maar, je kapitaal behoudt zijn waarde niet. Je pensioen verdwijnt naar zuid en oost Europa en iedereen gaat op dat pensioen alleen maar gekort worden, totdat de pot gewoon leeg is. Alles wat er ooit gespaard is moet verdwijnen, waardoor je compleet afhankelijk wordt van de nukken van de staat. De staat is niet je vriend, noch je eigendom. Jij betaalt er wel voor als ‘part of the deal’. Er zijn geen echte voorzieningen meer en de mensen binnen de ’sociale’ voorzieningen gedragen zich als psychopaten met regeltjes. Wanneer gaan we begrijpen waar we op afstomen? Er is iemand die in zijn land de macht van de overheid weer terug wil geven aan de bevolking. Die man is oranje en met raar haar. “Die man is slecht”, zegt een media van de staat en ‘bank’ is. Waarom blijven mensen zo hardnekkig vertrouwen in een media die ze een rad voor de ogen draait?

 

Obama misbruikte racisme

De voorganger van die man noemen we Obama. Dat is een man die meer bommen heeft gedropt op andere landen dan in de rest van de wereldhistorie is voorgekomen. Miljoenen mensen zijn gedood en gevlucht onder de druk van zijn regime. Toch werd die meneer al geëerd met een Nobelprijs voor de vrede voor hij officieel was aangetreden. Waarom? Om zijn huidskleur. Omdat meneer Obama niet blank is behoorde hij automatisch tot de slachtoffers en de onderdrukten. Zijn huidskleur was belangrijker dan wat hij heeft gezegd of gedaan heeft. Dat is discriminatie, iets waar meneer Obama heel veel nadruk op heeft gelegd. Zonder Obama had je waarschijnlijk niet de zwarte Piet discussie gehad. Het ging nooit over ideologie maar, slechts over kleuren en labels. De wereld stonk erin en nu schijnt het weer uit te maken hoe iemand eruit ziet.

 

Nederland gaat zichzelf niet redden

Het is allemaal onderdeel van hetzelfde. Terwijl mensen verdeeld blijven over futiliteiten als ras, kleur en geaardheid loopt achter dat scherm van rook een agenda vrolijk door. Die agenda zal uiteindelijk dat onderscheid niet maken. Dan zijn we allemaal gelijk en maken nog alleen ruzie over het houtje waarop we allemaal graag even zouden willen bijten.
Daarom heeft wat er in de VS gebeurt alles met Nederland te maken. Die Nederlander hoopt namelijk nog alleen maar gered te worden zonder daar zelf ook maar iets voor te willen ondernemen. De Nederlander stemt en het maakt niet uit waarop. Nederland vecht niet voor zijn vrijheid omdat het in de illusie leeft dat het elders slechter is. Als het in de VS en in Rusland aantoonbaar beter gaat, dan zullen de ogen opengaan. Hoe laat het dan is zal de tijd ons leren. Het vermoeden leeft dat dit aan de late kant zal zijn, denk dan, “Yemen aan de Maas”.

Eén gedachte over “Propaganda van de bank brengt je Yemen aan de Maas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Op 5 mei 1945 is Nederland bevrijd van de Duitse bezetter. Dat wordt gevierd, de Duitsers hebben de oorlog verloren en op 7 mei 1945 werd de officiële Duitse capitulatie…