Psychopaat Rutte

De reacties op Mark Rutte zijn voorzien van allerhande emoties die wel begrijpelijk zijn maar tevens blijk van een enorm stuk onbegrip geven. Men neemt de minister president van alles kwalijk men houdt hem verantwoordelijk voor het huidige beleid in het land en men ziet het beleid falen. Rutte en zijn beleidsbepalende collega’s worden zelfs dom genoemd, iets dat aantoont dat men werkelijk niets begrijpt van het systeem waarin we belandt zijn doordat wij onze oren hebben hangen naar het systeem dat zij met onze hulp hebben vormgegeven.

Mark Rutte is niet gek noch dom. Rutte is een psychopaat. Het laat hem volledig koud wat hij en zijn collega’s de mensen in dit land aandoen. Hij heeft er geen gevoel bij, hij kan die gevoelens niet ontwikkelen, hij kan ze alleen imiteren en iedere keer als hij dat doet valt hij door de mand. Onlangs heeft hij weer zijn ‘menselijke’ kant gedemonstreerd. Hij heeft aan een geveinsde woede wat sterke woorden gegeven. Heel Nederland viel over de geuite agressie en de bereidheid tot het gebruik van geweld. Zolang we dit soort uitingen van Mark Rutte serieus nemen zullen we niet zien wat hij daarmee verbergt.

Psychopaten kennen geen empathische gevoelens. Ze kennen geen schaamte, ze kennen angst maar zelfs dat gevoel zouden ze in sommige gevallen niet als onaangenaam ervaren. Ze zijn zonder geweten en dat maakt dat alles kan zolang niemand ze voor hun daden verantwoordelijk houdt. De enige rem op het gedrag van psychopaten is de perceptie van anderen. Ze creëren een beeld van wie ze willen zijn door anderen te manipuleren met dat plaatje. Ze hebben acceptabel gedrag leren spelen en maken continu een inschatting over welk gedrag ze ten tonele moeten brengen. Hun gedrag is slechts het resultaat van de inschatting die zij maken om de perceptie van hun publiek te bespelen.

Psychopaten liegen met het grootste gemak, ze kennen geen schaamte. Daarom zie je Mark Rutte ook altijd alleen maar lachen als hij op de zoveelste leugen is betrapt. Dat gaat hem even makkelijk af als het tonen van schaamte maar, dat eeuwige lachen heeft hem onaantastbaar gemaakt. Hij heeft er geen gevoel bij, hij kan berouw tonen en hij kan lachen zonder een ander gevoel tussen beide emoties te ervaren. Hij kent het niet.
Het heeft dus geen enkele zin om van zo iemand van alles te vinden vanuit onze eigen belevingswereld. Dan gaan we nooit begrijpen dat er in Den Haag niets te halen valt.

Mark Rutte, net als de meesten van zijn collega’s, hebben echter wel persoonlijke doelen. Zij willen macht. Dat is hun grootste drijfveer. Macht staat gelijk aan succes en het eigen succes is het enige dat telt, net zoals ze alleen een verkapte vorm van liefde voor zichzelf ervaren. Daarom kan de macht boven onze regering met gemak van alles afdwingen. Ze zijn namelijk wel gevoelig voor hiërarchie. Ze weten dat ze de macht dienen en dat ze alleen verder komen als ze die macht te vriend houden. Hoe ze de maatschappij in een openluchtgevangenis veranderen laat ze letterlijk koud. Voor hen is die ontwikkeling een natuurlijke verandering onderhevig aan de wil van de macht. Zij kunnen zich hiervoor niet verantwoordelijk voelen.

3 tot 4 procent van de bevolking wordt geboren als psychopaat. Mensen die door psychopaten worden opgevoed lopen een grote kans een deel van dat gedrag over te nemen. Die mensen worden vaak gecategoriseerd als sociopaten. We zien in deze maatschappij talloze mensen in posities van macht als sociopaten handelen. Overal waar macht is, liggen lieden op de loer die zonder hun geweten te toetsen handelen ten koste van anderen. Het gevolg hiervan ontwricht alles wat we in deze samenleving belangrijk achten. Het vormt die samenleving wel en we worden steeds meer wat we verachten.

Statistisch gezien zal één op de 25 mensen die dit lezen z’n schouders ophalen. Die begrijpen hier evenveel van als Mark Rutte. Daarin schuilt een veel groter probleem dan de politiek die nu regeert. We veranderen, we verliezen onze basiswaarden en zullen ons straks terugvinden in een land dat in de kern psychopatisch is. We kunnen blijven jammeren dat Rutte liegt, dat hij het niet begrijpt en dat hij dom is. We kunnen ook het beestje bij zijn naam noemen. Mark Rutte is een psychopaat. Leg de lijst van psychopathische kenmerken maar naast zijn gedrag. Toets andere politici aan diezelfde lijst. Misschien dat we dan ook kindermisbruik iets beter gaan begrijpen. Het gaat de psychopaat alleen om hem of haarzelf. Het is allemaal niet persoonlijk. Maak je niet kwaad maar noem het beestje bij zijn naam.

http://www.checklijst.nl/psychopaten.htm

8 gedachten over “Psychopaat Rutte

 • 29/03/2021 om 22:21
  Permalink

  Ik ben bang dat het nog iets erger is. Rutte neigt in mijn ogen naar een sadistisch narsistische psychopaat. Wat betekent dat hij geniet van andermans lijden. Op YouTube wordt deze stoornis goed beschreven door Prof. Sam Vaknin. Dat sadisme verklaart zijn eeuwige grijns.

  Beantwoorden
 • 16/04/2020 om 00:56
  Permalink

  Toch jammer dat ik jaren geleden, toen ik deze gek in XXX tegenkwam, niet de gracht heb ingetrapt.
  Smerige Rat is het….

  Beantwoorden
 • 06/09/2019 om 12:43
  Permalink

  Rutte deugt niet. Wat wij van hem zien is zijn schijnheilige toneelspel.
  Met of zonder hulp aangeleerd gedrag, wat goed werkt om er genoeg van ons mee te misleiden. Open je ogen en hij valt onmiddellijk door de mand. Je voelt het zelfs door het beeldscherm heen! Het veel te popie jopie, quasi amicale gedrag.
  Als deze persoon het zo goed met ons voorheeft, waarom liegt hij dan continu? En waarom toont hij daarover geen greintje berouw? Nee, dan kan hij het zich allemaal ineens niet zo goed herinneren, viel het allemaal wel mee, of is regeren niet zo eenvoudig en begrijpen wij als simpele zielen het grotere plaatje niet. Maar wij zijn niet zo dom geboren als waarvoor ze ons allemaal gemakshalve verslijten. Dat we die lieden daar laten zitten. Dat is wél dom!
  Deze man zit er alleen tot meerdere glorie van zichzelf en tot voordeel van zijn elitaire vriendjes, zijn eigen hoogmoedswaanzin strelend.
  Maar ondertussen is hij niet meer dan een marionet van de lieden die feitelijk bepalen wat er gebeurt. Dat is de enige manier om op die positie te komen en die te handhaven. Maar daar zit hij niet mee. Het doel heiligt de middelen. Zijn persoonlijke doelen welteverstaan. Macht, aanzien en persoonlijk succes ter continue bevrediging van zijn miserabele, zieke veel te grote ego. Dit alles bedekt met het eeuwige lachje. Wat is hij toch charmant! Maar deze man lacht nooit echt. Niet als hij naar ons lacht in elk geval. Deze man lacht alleen in zijn vuistje over hoe hij in het zadel geholpen door de échte machthebbers, zich verheven kan voelen boven het gepeupel, dat hij genadeloos voorliegt, onderdrukt en besteelt.
  Weg met Rutte!!!!!!

  Beantwoorden
 • 29/03/2019 om 09:49
  Permalink

  Rutte is een psychopaat. Ja en? De wereld wordt geregeerd door psychopaten. Liever iemand die zijn mannetje staat en zijn eigen mening volgt ongeacht wat anderen van hem denken dan een overgeëmotioneerde geitenwollensok die elke huilde asielzoeker (lees: gelukzoeker) een plekje geeft in dit al te krappe rand en met elke gele vest mislukking in gesprek gaat. Leiding geven is niet weggelegt voor mietjes niet in vredestijd als niet in de oorlog.

  Beantwoorden
  • 29/03/2019 om 09:58
   Permalink

   Het enige wat mij een beetje zorgen geeft is wat bezielt die man (echt). We weten eigenlijk bijna helemaal niks over Rutte, zijn priveleven zijn hobbies zijn intressen. Gaat hij weleens op vakantie en zoja waarnaar toe. Kan je zeggen maakt het uit maar dat is best raar zelfs de pers doet geen pogingen deze man die toch de leider van dit land is te ontrafelen. Ik bedoel iedereen heeft twee kanten een Jack en Hyde en als je de hele dag in de tweede kamer bent afgeblaft en thuiskomt en er wacht niemand op je hoe overleef je dat? Ik kan het mij niet voorstellen. Laat ik voorop zeggen dat ik het een prestatie vind en misschien met zijn persoonlijkheid te maken heeft. Hoe dan ook hoop ik niet dat zoveel jaar na dato we achterkomen dat hij er een macabere hobby op nahoud. Wordt vervolgt?

   Ro

   Beantwoorden
   • 01/08/2019 om 12:32
    Permalink

    Hij houd er zeker nare hobby’s op na waarbij ze ook zeker kans gezien hebben
    hem in zo’n positie op beeld vast te leggen zo houd de Eilte hun ” puppets ” in
    bedwang .
    Google; Rutte pedo en Ellaster heeft ook een mooi stuk .

    Beantwoorden
  • 06/09/2019 om 12:57
   Permalink

   Wat dacht je van een niet-psychopaat die evengoed NL niet vol hoeft te laten stromen met de gelukzoekers onder de allochtonen. Ik prefereer een sterke persoonlijkheid zónder zieke geest.

   Beantwoorden
 • 03/02/2019 om 06:08
  Permalink

  Het word hoog tijd dat deze kwast word afgezet.Empathie voor de mensheid is er niet bij hem. Leugens,bedrog het gaat met zoveel gemak Het is genoeg geweest! Wij het volk hebben tegen de EU gestemd en eisen ons recht. Deze narcist psychische gestoorde man een land regeren? Kapot maken dat is wat Hij al die jaren heeft gedaan. Met behulp van zijn vriendjes Rutte wil is wet. Wat houd deze persoon allemaal voor ons het volk achter? Veel heel veel.Rutte moet weg wij willen gern EU . Ja een nieuw referendum lijkt mij niet verkeerd. Ik ben het nog langer zat meer dan dat.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Wat zijn de opties? Akkoord gaan met een deal waardoor er weinig tot niets verandert, zonder deal de EU verlaten, of nog even wachten en misschien een nieuw referendum. Dat…