Joop Lamers FEITEN RELAAS

1    10 Oktober 2019 is Joop Lamers de Burger Bond Nederland gestart.

2    De BBN is vanuit de woede waarop ouderen in Nederland tegenwoordig behandeld worden ontstaan.

3    Dan gaat het nog specifiek over hoe de vakbonden de Nederlander een dolk in de rug hebben gestoken door de politiek te volgen ipv de Nederlandse werknemer, die zijn laatste gezonde dagen nu bij zijn werkgever mag inleveren. Dit met dank aan de bonden en specifiek gesproken, met dank aan volksverrader Han Busker.

4.    Joop is in het door de FNV achtergelaten gat gesprongen met de Burger Bond Nederland, om Nederland niet monddood te maken.

5.     Joop is een sociaal betrokken man, die ruim15 jaar geleden de BoodschappenBank is gestart, om Nederlanders die in armoede leven te helpen.

6.     Sinds de ‘Corona-crisis’ maakt Joop zich ernstig zorgen over het gemak waarmee het kabinet Rutte de grondwet overtreden.

7.     De Nederlandse burger is beschermd in de grondwet tegen de hoeveelheid inmenging die de overheid in een leven kan hebben, iets waaraan momenteel volledig voorbij wordt gegaan.

8.     Joop heeft op de Facebook pagina van de Burger Bond Nederland opgeroepen tot een burgerarrest, dat schoot de zittende macht in het verkeerde keelgat, ondanks dat een burgerarrest volgens de wet in artikel 53 tot een legitiem middel is gemaakt, om de vrijheid van de Nederlandse burger te waarborgen. Wat betekent dat? Als wij er genoeg van hebben, kunnen wij als volk op legale wijze iemand arresteren en bij een opsporingsambtenaar brengen.

9.     Joop riep op tot een bijeenkomst in zijn geboortedorp, om het burgerarrest te bespreken en werd ontvangen door een enorme politiemacht. De vergadering is uiteindelijk doorgegaan met de mededeling dat Joop op social media in de gaten zou worden gehouden.

10.      Na het zien van de beelden van demonstraties in Den Haag, waar de politie het geweld niet schuwde was bij Joop de maat meer dan vol en besloot hij zijn oproep tot een burgerarrest kracht bij te zetten op de pagina van de Burger Bond.

11.    Op de boerendemonstratie op het Binnenhof van 2 juli raakten wij, als LNN-crew, met Joop in contact. We hebben samen een kop koffie gedronken en raakten bekend met Joop en zijn oproep.

12.     Joop is een vent uit één stuk. Groot, met een door ervaring getekend gezicht en een bevlogen gezichtsuitdrukking. Joop is een echte vent, zonder angst en die van zijn hart geen moordkuil maakt. Tegelijkertijd is Joop een vriendelijke zachte en beschermende man, alles wat een man behoort te zijn en ééntje die niet langer met zich laat sollen.

13. Wij als LNN-crew zijn die avond op tijd vertrokken. Er stonden boeren voor het Binnenhof maar, de meesten kwamen niet door de blokkades rond het centrum.

14. Kort daarna vertrok Joop met zijn partner richting het Malieveld, waar zijn auto stond. Voor hij bij zijn auto aan was gekomen, hoorde hij een stem roepen: “Van bovenaf slaan. Hij heeft zijn partner uit bescherming van zich afgeduwd, keek vervolgens om en werd met een knuppel vol in zijn gezicht geslagen. Hierdoor werd zijn bovenste gebitsprothese in verschillende stukken gebroken. De dader werd door zijn collega’s van de politie tegen Joop in bescherming genomen terwijl diezelfde collega’s wel de onrechtmatigheid van deze laffe aanval erkenden.

15. In de aanloop naar deze gebeurtenissen was het Joop al een aantal verdachte zaken opgevallen. Achteraf begrijpt hij dat het kastje aan een paal dichtbij zijn huis zijn dataverkeer tapte en dat de bouwkeet achter zijn huis vol met politie of andere diensten zat.

16.    Op 6 juli werd Joop hardhandig van zijn bed gelicht, al zijn communicatiemiddelen, computers, USB-sticks en harde schijven werden in beslag genomen.

17.    Tegen Joop was anoniem aangifte gedaan. De aanklacht was dat iemand had gehoord dat Joop met molotov cocktails zou gaan gooien. Meer niet. Joop zou zelfs zonder kapotte kunsthapper het woord met moeite uit z’n strot krijgen maar, zo luidde de aanklacht. Dat was genoeg reden voor de staat om huisvredebreuk te plegen en dat geeft precies aan hoe zenuwachtig de zittende macht van Joop wordt.

18.     Joop werd overbracht naar een penitintiaire inrichting in Houten. Joop z’n juristen gaven ook aan dat zijn statements over een eventueel burgerarrest in het onderzoek werden meegenomen. Later volgde hieruit een beschuldiging van wederrechtelijke bedreiging omdat uit de inbeslaggenomen data correspondentieadressen van verschillende ministers bevatte. Deze adressen zijn gewoon te vinden op internet en gebruikt om ministers aan te schrijven. Joop heeft deze ministers in briefvorm uitgelegd hoe zij de Nederlandse wet schonden en dus eigenlijk criminelen waren. Geen nieuws maar, als je dat een minister per post laat weten, dan is het hebben van zo’n postadres genoeg om van bezorgde burger tot crimineel te worden.

19.    Uiteindelijk is Joop Lamers artikel 85 te laste gelegd. De aanklacht is dan van het gooien van een molotovcocktail gevlogen naar wederrechtelijke bedreiging en uiteindelijk op TERRORISME geland.

20. Joop wordt ook verdacht van de bedreiging van Hugo de Jonge, op basis van een gephotoshopt prent waarin Rambo onze Hugo een mes op de strot duwt. Deze afbeelding drukt uit wat de Jonge Nederland aandoet en wordt door hen die iets moeten vinden als “bedreiging” betiteld. Volgens mij kun je op basis van zo’n afbeelding de halve wereld opsluiten, denk eens aan Katy Griffin die met het bebloede afgehakte hoofd van Trump op de foto ging.

21. Uiteraard is de hamvraag welke naam er achter de anonieme aangifte van Joop Lamers staat. Komt deze uit de politiek, komt deze anonieme aangifte direct uit het ministerie van justitie zoals dit tegen Geert Wilders is gebeurd? Dat gaan we nog leren maar, in zo’n zaak, met zulke zware verdachtmakingen, is één anonieme aangifte wat licht te noemen.

22. Na drie dagen van verhoren a negen uur per stuk, kreeg Joop te horen dat de NLPD meer tijd nodig had en zijn detentie werd met 14 dagen verlengd.

23.     Joop werd overgebracht naar Krimpen aan de IJssel. Waar hij twee weken in quarantaine moest. De detentie inrichting was echter niet voorbereid op Joop zijn suikerziekte, waardoor hij geen aangepaste voeding kreeg. Na zes dagen werd Joop bijna onwel en werd door een arts geconstateerd dat zijn suikerspiegel gevaarlijk hoog was. Joop had volgens de arts met die bloedwaarden in coma moeten liggen.

24. Joop is gedwongen tot medicatie, terwijl hij normaliter zijn suikerspiegel met een aangepast dieet onder controle weet te houden. Het dieet van Joop werd niet afdoende aangepast, hetgeen ernstige lichamelijke gevolgen kan hebben. Een te hoge suikerspiegel kan ernstige schade toebrengen aan nieren, lever en ogen.

25. Kampend met een suikerspiegel 4 keer zo hoog als de normale waarde is Joop in de gevangenis in Krimpen aan het schrijven gegaan. Joop schreef tot diep in de nacht. Zowel de bewaking als gedetineerden hebben gelezen wat Joop in tot diep in de nacht geschreven heeft en dit werd bijzonder positief ontvangen.

26. In de gevangenis is De Raad van Bestuur geboren. De Raad van Bestuur is geen politieke partij, het partijenstelsel moet volgens Joop op de schop. Joop wil verder waar Pim Fortuyn met geweld is gestopt. Met de woorden “Voor volk en victorie”, wil Joop Lamers zijn Raad van Bestuur aan Nederland introduceren en zich verkiesbaar stellen om Nederland weer op koers te brengen.

26a.    De 14 dagen detentie zijn verlengd naar 30 dagen, die vervolgens zijn omgezet in een schorsing. Joop staat onder toezicht van politie, Justine en reclassering, die Joop ten alle tijde kunnen verplichten op te draven. Deze overheidsorganen eigenen zich het recht toe het huis van Joop op ieder moment van de dag binnen te treden en beweren daarbij de persoonlijke levenssfeer van Joop niet te belemmeren. Joop is het verboden verschillende locaties in Nederland te bezoeken en dat op gronde van verdenkingen die veel gemeen hebben met het bekende ‘spijkers op laag water’ op laag water zoeken. Zo eenvoudig verlies je in Nederland je vrijheid, een anonieme bron beweert je iets te hebben horen zeggen, je schrijft ministers aan, bedreigt een minister met een plaatje dat je gedeeld hebt en je doet een legale oproep tot een burgerarrest. Zo makkelijk verlies je je vrijheid als de staat je ‘gevaarlijk’ acht.

27.     Joop wil van Nederland een democratie maken. Hij belooft de kabinetten Rutte 1,2 en 3 op alle strafbare feiten te onderzoeken en zal hierover volledige openheid van zaken geven. Politieke onschendbaarheid bestaat volgens Joop niet in deze aangelegenheid, willen we weer een zuiver bestuur in dit land hebben. Ook acht Joop Lamers het bindende referendum van het grootste belang om een werkelijke democratie te kunnen waarborgen.

28. De gebeurtenissen rond de persoon van Joop Lamers zijn duidelijk. Wij hebben deze zaken helaas niet direct van Joop kunnen vernemen daar Joop met niemand over deze zaak mag praten van de rechter. Joop is dus nu al monddood gemaakt. Wij achten onze bron betrouwbaar en dat is waarom we deze uitzending verzorgen. Er is namelijk verder niemand buiten de vrije media die het verhaal van Joop Lamers mag vertellen. Misschien mogen wij het geeneens vertellen maar, we kunnen Joop Lamers niet vragen want die mag helemaal niets zeggen omdat er een anonieme aanklacht tegen hem is gedaan. De aanklachten lijken uit de lucht gegrepen want, wie heeft er nu nog geen rot plaatje met Hugo de Jonge of Mark Rutte geplaatst? Ben je tegenwoordig een terrorist als je een tekening van Mark Rutte deelt waarin hij met zijn kop op het hakblok ligt? Was niet eerder de maatstaf dat je minimaal twee bommenventjes nodig had? Waar zijn we beland? Hebben we mannen als Joop Lamers niet gewoon keihard nodig? Zit hij misschien daarom vast? Als hij vrij komt, krijgt hij dan nog de kans de Raad van Bestuur op te richten? Als hem dat lukt, hebben we dan genoeg van Fortuyn geleerd? Wat er ook gaat gebeuren, LNN laat dit niet los totdat we alles weten over wat de staat tegen Joop Lamers heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aanbevolen door de Loyalist
Prinsjesdag staat voor de deur. 15 September valt op de derde dinsdag van September en dan stampt onze eigen Jeroen met een koffertje rond de Ridderzaal waarin de dan al…